RSS
 

A Mise formátumában lévő változás hamarosan bemutatásra kerül Egyházamban

07 júl

2013. június 29. szombat, 21.13

Hőn szeretett leányom, nem szabad foglalkoznod azzal a gyűlölettel, mely azok szájából árad, akik szent embernek és hőn szeretett Édesanyám hűséges követőinek vallják magukat. Tudd, hogy az ellened majdan megmutatkozó gyűlölet rosszabb lesz bármely más, előtted járt próféta elleni gyűlöletnél. Nem azért mondom ezt neked, hogy megijesszelek téged, hanem pusztán azért, hogy fogadd el ezt a tényt, és ne törődj a gonoszsággal. Akárhányszor, amikor megmutatkozik Isten Jelenléte az emberek körében, az mindig aljas reakciót vált ki a fenevadból, aki másokon keresztül munkálkodik, hogy megcáfolja Isten Szavát.

Leányom, a Mise formátumában lévő változás hamarosan bemutatásra kerül Egyházamban. Nagyon zavaros lesz a mise, és sokan nem fogják észrevenni a hazugságokat, melyek az új könyörgésekben, imádságokban fognak megjelenni. Jelenlétemet a lehető legészrevehetetlenebb módon fogják megszüntetni, de azok, akik követik az új formátumot – melyben tagadni fogják Valóságos Jelenlétemet – nem fogják tudni úgy bemutatni az Áldozatot Istennek, ahogyan azt be kell mutatni. Leányom, ennek a kinyilatkoztatásnak az lesz az eredménye, hogy meg fognak vetni téged, de tudnod kell, hogy ez előre meg lett jövendölve. Követőimnek azt fogják mondani, hogy a Szentáldozás az egész világon lévő összes ember egyesüléséről szól, az egymás iránti szeretetet mutatva.  Szép fokozatosan a Szentmise már nem az Én Szent Áldozatomról fog szólni. Ehelyett a szertartás úgy lesz kialakítva, hogy az az embernek hódoljon, és bele fognak vinni benneteket abba, hogy tanúi legyetek egy, a Szent Oltáraim és a világ összes tabernákuluma előtti összecsapásnak.

Már nincs messze az a nap, amikor a napi áldozatbemutatások meg fognak szűnni. Legyetek tudatában, hogy Én azért jövök, hogy figyelmeztesselek most benneteket erre, hogy majd ne éhezzetek. Amikor megfosztanak benneteket Jelenlétemtől, akkor nélkülözni fogjátok Lelkemet, és nehéz lesz számotokra, hogy közel maradjatok Hozzám.

A szavak, melyeket arra fognak használni, hogy megtévesszenek benneteket, tartalmazni fogják azt a kifejezést, hogy „mindenki javára – Isten valamennyi gyermekének egyesítése érdekében”.  A Mise új értelmet fog nyerni. Kereszthalálom feledésbe fog merülni, és annak minden oka újra meghatározásra kerül majd. Azon a napon majd emlékezzetek a most hozzátok intézett Szavaimra. Ha elfogadjátok a cserét, akkor Jelenlétem el fog tűnni. Én veletek leszek, de nem Testem lesz az, melyben részesülni fogtok.

Azoknak, akik nem hisznek ama gonosz tervben, melyet azért alkottak meg, hogy minden nyomomat eltöröljék a föld színéről, Én a következőt mondom most.  Ha Én már elmentem, vajon fel fogtok kutatni Engem? Amikor Szent Eucharisztiámat megszentségtelenítik, ki fogjátok menteni azokat, akik felelősek ezért? Vagy követni fogtok Engem, és hallgatni fogtok az Igazságra, miközben hazugságok vesznek körül benneteket.

A választás a tiétek.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 júniusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.