RSS
 

Sose kövessétek el ezt, mert ez az egyetlen bűn, mely álszentsége miatt undorít Engem

23 jún

2013. június 12. szerda, 23.50

Hőn szeretett leányom, ahogy minden Erőmmel Próbálom lángra lobbantani a hívők lelkét, elsősorban a világnak szóló eme Szent Üzeneteim által, ismételten Figyelmeztetnem kell azokat, akik rosszakat mondanak Szent Szavamról. Míg Én a hitükben lanyha lelkeket keresem fel, miért kell nektek – akik azt állítjátok, hogy az Én Nevemben beszéltek –  tagadnotok az Igazságot, amikor az az Isten Báránya által adatik nektek, ezen Üzeneteken keresztül?

Miféle ember szólna így hozzátok, az Én Szent Nevemben, és merne megállni előttetek? Senki. Egyedül Isten Hatalmának köszönhetően lehet Szavamat közérthető nyelven a tudomásotokra hozni.

Az ember továbbra is vétkezni fog, akár olyan bűnöket követ el, melyeket mindenki közületek a világban, akár súlyos természetűeket. Ti mindannyian bűnösök vagytok.

Egyik bűnös sem mentheti fel soha a másikat az Én Nevemben, hacsak az az Én Felhatalmazásommal nem történik a Gyónás Cselekményében, mely egy rövid időre megszabadít benneteket a bűntől. Egyik bűnös sem ítélheti el a másik bűnöst az Én Nevemben, mert ahhoz nincs joga. Ha elítéltek egy bűnöst, még ha a legsúlyosabb Isten elleni vétket követte is el, ugyanolyan megfeketedett lelkek lesztek, mint az a személy, akit nyíltan elítéltek az Én Nevemben.

Talán nem tudjátok, mivel okoztok Nekem Fájdalmat és bánatot, amikor egymást bántjátok? Egyáltalán nem értettetek meg Engem? Nem értettétek meg, hogy miért haltam meg értetek? Ti, akik még mindig nem értitek az Igazságot, hallgassatok meg most. Én nem ítéllek el benneteket bűneitek miatt, mert Én szeretlek titeket, és meg fogok bocsátani nektek minden bűnt, bármennyire szörnyű legyen is az. De ha az Én Nevemben egyenlőnek állítjátok be magatokat Velem, és elítéltek egy másik bűnöst az Én Nevemet használván, Én is el foglak ítélni benneteket.

Bármennyire is Szeretlek benneteket, egyikőtök sem ítélheti el a másikat. Egyedül Én, Jézus Krisztus kaptam Felhatalmazást Atyámtól arra, hogy Ítélkezzem az emberiség fölött – senki más nem. Ha elkövetitek ezt a bűnt, Ítéletemmel kell majd szembenéznetek. Sose kövessétek el ezt, mert ez az egyetlen bűn, mely álszentsége miatt undorít Engem.

Csaknem elérkezett az idő az emberiség számára, hogy tanúja legyen az Igazságnak. Nem sokan fognak válaszolni Hívásomra, beleértve azokat is, akik Hozzám tartozónak vallják magukat, egészen addig, amíg Atyám számos büntetéssel le nem sújt. Olyannyira vakok vagytok az Örök Élet Igazságára, annyira ellenálltok annak, hogy meghalljátok Isten Szavát, hogy csak akkor fogjátok meghallani, ha büntetések zúdulnak rátok.

Amikor az első büntetések érnek benneteket, sokan azt fogják ezekre mondani, hogy természeti katasztrófák, de amikor ezek nagy hirtelenséggel záporoznak rátok, és amikor nincs hova futnotok, csak akkor fogjátok felismerni, hogy ez Isten Keze, mely lesújt rátok.

Atyám meg fogja rázni az egész világot. Ti, akik kételkedtek abban, hogy Én Létezem, tudni fogjátok, hogy ezek az események nem tulajdoníthatók csak a természetnek. Ti, akik hisztek Bennem, de akik kinevetitek ezeket az Isteni Üzeneteket, vissza fogjátok vonni szavaitokat, és ki akarjátok majd vágni nyelveteket, mert hamarosan rá fogtok ébredni, hogy aljas szavaitok mennyire sértenek Engem. Ezzel nemcsak Istent gyalázzátok, hanem ezt az Isteni Küldetést is akadályozzátok a lélekmentésben.

Minden egyes lélekért, akitől megvontok Engem, egy örökkévalóságon át fogtok szenvedni. Amikor dacosan álltok Isten Színe előtt, nem tehettek majd így. Ne feledjétek, bármennyire is Szeretlek benneteket, Én be fogok avatkozni, ha megpróbáljátok szabotálni Isten Munkáját ebben, az emberiség megmentését szolgáló Végső Küldetésben.

Már most zajlik annak az ideje, amikor az Igazság Könyve a világnak adatik. Ha követtek Engem, de nem fogadtok el Engem most, amint Hívlak benneteket, ne aggódjatok, mert nem foglak Elítélni titeket. De ha megpróbáltok megakadályozni Engem Isten gyermekeinek megmentésében, Én le fogok sújtani rátok.

Jézusotok

Az Emberiség Megváltója

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 júniusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.