RSS
 

Én Vagyok a Szeretet. Én Vagyok Isten. E kettő egy és ugyanaz.

26 jún

2013. június 19. szerda, 03.00

Hőn szeretett leányom, azon Óhajom, hogy megalakuljon földi Hadseregem magja, most van beteljesedőben. Kis makkokból szétszóródva, növekedni és terjeszkedni fognak mindenütt.

Leányom, az alapozás a fontos szakasz. Csakúgy, mint az anyaméhben fejlődő csecsemő, időt és gondos törődést igényel az, hogy a gyermek jólétét biztosítsa, aki a méhlepényből kapja a táplálékot. Lassan, ámbár tökéletesen fog fejlődni mindaddig, mígnem végül távozik az anyaméhből, készen állva arra, hogy az Atyám számára meghatározott életet élje.

Maradék Hadseregem születése ugyanilyen lesz. Ez is nagy előkészületet fog igényelni, mielőtt készen áll majd arra, hogy elfoglalja a helyét a világban, de alapja erős és szilárd lesz, és a lelkek, akik az építőkockák maguk, egyként fognak egyesülni, felépítvén egy félelmetes Hadsereget. Majd ez a Hadsereg egyszerre és olyan erővel fog terjeszkedni és gyarapodni szerte az egész világon, hogy nehéz lesz nem tudomást venni róla. A Maradék Hadseregemben lévők nem lesznek önzőek, sem gőgösek, és nem lesz szükségük arra sem, hogy Szavam tudományos értékelésére támaszkodjanak, melyet követelni fognak majd tőlük, Isten Igazságát bizonyítandó.

A tudomány egy Adomány Istentől, de a tudomány nem tud magyarázatot adni Isten Misztériumára. Így akiknek logikus magyarázatokra van szükségük arra vonatkozólag, hogy Én miként beszélek jelenleg Isten gyermekeihez a Földön, azok csalódni fognak. Egy válasz sem lesz kielégítő a számukra.

Az egyik legnagyobb Ajándék, mely az emberiségnek adatott, a szeretet. A szeretetet nem lehet tudományosan megmagyarázni vagy bizonyítani, mert az Isten Lelkétől ered. Az jelen van mindannyiatokban. Azt érzitek. Ez az a kötelék, mely egybetartja az emberiséget, és amelyet a gonosz hatalma sem tud aláásni.

Én Vagyok a Szeretet. Én Vagyok Isten. E kettő és ugyanaz. Szeretet nélkül nem lehetne életetek. A szeretet egyesít majd benneteket, megerősít benneteket, és összetart titeket. A szeretet segít majd nektek, hogy lelkeket hozzatok Hozzám.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 júniusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.