RSS
 

Kérdezzétek meg magatoktól minden nap – vajon Isten ma helyeselné a cselekedeteimet?

01 máj

2013. április 27. szombat, 13.20

Szeretett leányom, el kell magyaráznom minden egyes, ma a Földön élő embernek, a számukra adott idő jelentőségét. Én soha nem avatkoztam be az emberek akaratába, mert ez az egyik legnagyobb Ajándék, ami az emberiségnek adatott, és ez soha nem kerülhet elvételre. Viszont a sátán beavatkozik az ember szabad akaratába, és könyörtelenül igyekszik rabul ejteni az emberi elmét, és ellopni az ember lelkét, a kezdetektől fogva.

Ezért az embernek adott szabad akarat az, amit a gonosz szellemek keresnek majd. Ugyanakkor az is az ember szabad akarata révén van, hogy Királyságom ajtaja nyitva lehet. Mivel ti emberi test vagytok, és ebből fakadóan halandóak, az egyetlen időtartam, mely rendelkezésetekre áll, hogy felkészüljetek az örök életre, az most van. Sose felejtsétek ezt el. Folyamatosan készen kell állnotok, mert, ahogy Atyám életet adott nektek, Ő ugyanúgy el is veheti azt bármely napon, bármelyik pillanatban.

Ha most, ma meghalnátok, alkalmasak lennétek-e, hogy Színem elé járuljatok?  Tisztában vagytok-e azokkal a vétkekkel és cselekedetekkel, amiket elkövettetek, valamint azzal a gyűlölettel, amit tanúsítottatok felebarátaitok iránt, melyek fel fognak tárulni Előttem? Annak érdekében, hogy elnyerjétek az örök életet, tudnotok kell, hogy mit kell tennetek most ma azért, hogy tiszták legyetek az Én Szememben.

Azoknak, akik egyfelől szemet hunynak a bűn felett, és másokat bántanak, másfelől pedig imádkoznak, és – saját elmondásuk szerint – Nekem szentelt életet élnek, Én a következőt mondom.  Óránként megbántotok Engem képmutatásotokkal. Mindennap egyre távolabb kerül lelkeket Tőlem. Követnetek kell a Tízparancsolatot, pontosan úgy, ahogy azt Atyám meghagyta, különben nem mondhatjátok azt, hogy az Enyéim vagytok.

Sok lélek nem jut a Mennybe, és sokaknak kell elszenvedniük a szükséges megtisztulást, mellyel alkalmassá válnak arra, hogy bebocsátást nyerjenek Királyságomba. De sokkal több lélek vettetik az örök sötétségre. Nagyon sokan haláluk perceiben a Földön döbbennek rá arra, hogy mit vétettek Isten ellen. Mennyire meg vannak rémülve, és mennyire szomorúak akkor.  Akkor ébrednek rá arra, hogy bűnbánati idejük lejárt, és ekkor már túl késő lesz számukra.

Miért nem értitek meg, hogy a halál bármelyik pillanatban bekövetkezhet? Tudnotok kell, hogy amikor megbántjátok Istent, akkor igyekeznetek kell változtatni viselkedéseteken annak érdekében, hogy békére leljetek. Akkor fogtok csak igazi békére lelni, ha kerülitek a bűnt, és ha folyamatosan próbáltok javulni abban, ahogyan másokkal bántok. Ha békességben vagytok lelketekben – mely csak akkor valósulhat meg, ha harcoltok a bűn ellen, és megbánást tanúsítotok gonosz tetteitekért -, közelebb kerültök Istenhez.

Kérdezzétek meg magatoktól minden nap – vajon Isten ma helyeselné a cselekedeteimet? A szívetekben tudni fogjátok a választ.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 áprilisi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.