RSS
 

Ha birtokában vagytok az Igazságnak, akkor fontos, hogy továbbra is terjesszétek Isten Igéjét

09 máj

2013. május 6. hétfő, 18.42

Szeretett leányom, hamarosan kellő vezetést fognak kapni azok, akik – lévén, hogy semmit sem tudnak Igémről - ártatlanok abban, hogy akarattal bántsanak Engem.

Mert mindannyiatoknak – akik ismeritek Igém Igazságát, mely az emberiségnek adatott kétezer évvel ezelőtt – tudnotok kell, hogy míg perpatvar van közöttetek, addig lelkek millió vesznek el jelenleg. Oly sokan, akik halálos bűnt követtek el, azért követték el ezeket a tetteket, mert megfertőzte őket a gonosz. Ha ismernék az örök életre tett Ígéretem Igazságát, sokuk nem venne részt ezekben a tettekben.

Ha birtokában vagytok az Igazságnak, fontos, hogy továbbra is terjesszétek Isten Igéjét. Azáltal tegyétek ezt, hogy szeretetet és tiszteletet tanúsítotok mások élete iránt. Ez azt jelenti, hogy megtartjátok Atyám Parancsolatát: „Ne ölj!”. Aztán a ti feladatotok annak biztosítása, hogy az emberi élettel tisztelettel bánjanak, Isten Dicsőségében.

Emlékeztetnetek kell másokat az örök élet Ajándékára, akkor, amikor látjátok, hogy szükségük van a segítségetekre azoknak, akik tagadják Istent. Segítségetek, imátok és útmutatásotok által, megmentheti ezeket a lelkeket. Nagyon sok időtöket kell igénybe vennem, szeretett Követőim. Időtöket illetően, legyetek nagylelkűek a lelkek megmentésében.  Kérlek, továbbra is imádkozzátok Imahadjáratom Imáit, mert elveszett lelkek millióinak Ígérek megtérést, amikor imádkozzátok azokat.

Ne hagyjátok, hogy eltérítsenek benneteket a gonosz támadásai, aki továbbra is beárnyékolja majd ezeket az Üzeneteket. Ezeket a támadásokat a maguk valójában tekintsétek, azaz a sátán és minden gonosz lélek általi támadásnak, akik körüljárnak a Földön, hogy megakadályozzák Isten gyermekeit abban, hogy elnyerjék a dicsőséges örökséget, mely rájuk vár.

Továbbá arra kérlek benneteket, hogy legyetek nagylelkűek, és imádkozzatok azokért, akik Ellenem fordulnak eme utolsó földi Küldetésem során, a Nagy Nap előtt.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 májusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.