RSS
 

Az általuk majdan képviselt, látszólag autentikus nézetek egy újfajta Katolicizmusnak fognak tűnni

07 máj

2013. május 3. péntek, 18.15

Szeretett leányom, már javában zajlik a Katolikus Egyház belülről történő lerombolására irányuló ördögi terv. Sutba dobnak majd mindent, ami szent Isten számára, és az újonnan megújított modern egyház vezetői – akiket nemsokára mindannyiunk szeme láttára bemutatnak – liberálisak lesznek nézeteiket tekintve, de ellenségei lesznek az Igazságnak.

Az általuk majdan képviselt, látszólag autentikus nézetek egy újfajta Katolicizmusnak fognak tűnni. Sok Keresztény azt fogja mondani: mi közöm van nekem ehhez? Amikor ily módon bontják le a Péter Apostolom által alapított Egyházamat, ez hatással lesz mindazokra, akik követnek Engem. Ha Igémet és Tanításaimat ízekre szedik, és azokat az ember önző érdekeinek megfelelővé alakítják, még ha hazugságok is legyenek ezek, idővel majd az Igazságnak fogják tekinteni ezeket a hazugságokat.

Az ördögi fertőzés következtében a világ számára ismertetett hazugságokat úgy fogja tekinteni valamennyi Keresztény Egyház, mint amik elfogadhatóak a szemükben. Egyetlen egy Keresztény Egyház sem fogja elkerülni ezt a támadást – egy olyan támadást, melyet több mint egy évszázada  terveznek, megfontoltan és minden részletre kiterjedően.

Félreértés ne essék, amikor Igémet megmásítják, azzal az Igazságot fogják ízekre szedni. A hazugságok megfertőzik a lelket. Amikor ez bekövetkezik, az emberek akaratlanul is egy olyan utat fognak követni, mely a kétségbeesésbe vezet majd. Arra kérek mindenkit, aki Rám figyel most, hogy mindig az Igazságra irányítsátok figyelmeteket. Nem szabad elfogadnotok egyetlen olyan változtatást sem – amelynek elfogadására kérnek majd benneteket az új Egyház részeként –, mely nem Tőlem származik.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 májusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért