RSS
 

A Péter Széke ellen elkövetett bűnökkel fogják vádolni őket, és nyilvánosan megalázzák majd őket az Én Szent Nevemben

07 máj

2013. május 2. csütörtök, 20.07

Szeretett leányom, sokan el fogják hagyni az Egyházat a legmagasabb körökből, elfogadván az új tévtanokat, melyek a sötétség birodalmába vezetik majd őket.

Azokat, akik hűségesek maradnak Hozzám, és elutasítják ezt az utálatosságot, Péter Apostol fogja kormányozni, aki Róma első Székében ült. Ő fogja vezetni szeretett Benedekemet, aki – amint az meg lett jövendölve – segíteni fog nekik meglátni az Igazságot. Ő is tanúja kell, hogy legyen a szörnyűségnek, de őt támogatni fogják azok, akik hűséget esküdtek az Egy Igaz Isten Igéjének.

Így veszi kezdetét az egyházszakadás. Azok, akik a tévtant követik – melyben nem tisztelnek Engem, Jézus Krisztust -, cafatokra lesznek tépve a fenevad és démonai által. Azok az ártatlan Szolgáim, akik eddig még nem fogadták el ezeket az Üzeneteket, most futva jönnek majd Hozzám vigaszért. Próféciáim nem hazudnak, és hamarosan sok ilyen szegény lelket száműzni fognak a Szentszéktől. A Péter Széke ellen elkövetett bűnökkel fogják vádolni őket, és nyilvánosan megalázzák majd őket az Én Szent Nevemben.

Én a következőt mondom nekik. Maradjatok higgadtak, és legyetek nyugodtak, mert ha ti az Igazságot követitek, akkor meg fogtok menekülni. Sose fogadjatok el egy felhígított tant, melyből hiányzik majd Hatalmam. Ti, akik elfogadjátok a hazugságokat, abban a hitben, hogy a kötelességeteket teljesítitek – meg kell értenetek, hogy egy nagyon nehéz úttal kell majd szembenéznetek. Két választásotok van. Vagy megmaradtok Isten Világosságában, vagy hátat fordítotok Szentségeimnek.

Hamarosan, sokan közületek, egyértelműen látni fogjátok azt, amire Én figyelmeztettelek benneteket. Az egyházszakadás gonosz és kegyetlen lesz, és ezt egy – az Igazság és a hazugságok között dúló – háború fogja követni. Ez le fogja dönteni a Katolikus Egyházat, míg egy kőrakáshoz nem lesz hasonlóvá, de az Egy Igaz Egyház továbbra is magasan áll majd, mivel hűséges Szolgáim felépítik Maradék Hadseregemet. Ők a végsőkig harcolni fognak, hogy megőrizzék Isten Szent Igéjét.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 májusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.