RSS
 

A gőg bűne volt az, ami Lucifer bukását, kitagadását, és a mélybe taszítását okozta

09 máj

2013. május 4. szombat, 23.35

Szeretett leányom, ugyan Szavam elér sokak füléhez, Én azért jövök, hogy figyelmeztessem közületek azokat, akik majd nem hallgatnak Rám. Mitől féltek? Szavamtól vagy a változásoktól, melyeknek tanúi kell, hogy legyetek, ahogy a megtisztulás folytatódik? Talán nem tudjátok, hogy Én nem hozok nektek újabb Tanításokat, mivel erre semmi szükség? Én csak azért kommunikálok Veletek, hogy emlékeztesselek benneteket az Igazságra.

Oly sokan hiszitek azt, hogy oly sokat tudtok Rólam, de nem tudtatok meg semmit. Kik vagytok ti, hogy azt meritek mondani, különbek vagytok a többieknél Isten szemében, amikor Szent Szavam értelmezéséről van szó? Kik vagytok ti, hogy azt hiszitek, jogotokban áll káromolni Ellenem, majd azt mondani, hogy szerettek Engem? Nem fogtok tudni megakadályozni Engem abban, hogy a prófétákon keresztül elérjem Isten gyermekeit. Kérdezzétek meg magatoktól, hogy miért van az, hogy gyűlölitek Hangomat. Hogyan szerethettek Engem, ha Szavaimat ízekre szeditek, amikor mindössze annyit Teszek, hogy segítelek benneteket felkészülni Nagy Napomra?

Az ember nagyon gyarló. Még a jámbor lelkek is gyarlóak, annak ellenére, hogy Irántam való szeretetük erős. Senki se higgye azt, hogy valaha is Elém járulhat, anélkül, hogy ne szégyellné bűnét lelkében. Egyikőtök sem méltó arra, hogy megálljon Színem előtt, de Én mégis Szeretetem Irgalmát adom nektek. Nem azért, mert megérdemlitek, hanem mert egyszerűen Én döntöttem úgy, hogy nektek adom ezt az Ajándékot.

Nektek, akik azt állítjátok, hogy nagy tudással beszéltek Rólam, aztán meg szitkokat szórtok Prófétámra – tudnotok kell a következőt. Hitetek nem fog megmenteni benneteket, ha káromoljátok Isten Szavát. Isten iránti állítólagos szeretetetek semmitmondó, ha bíráljátok az Ő egyik gyermekét Előttem. Elvágjátok a köldökzsinórt, mely Atyámhoz köt benneteket, amikor tiszteletlenséget, haragot és gyűlöletet tanúsítotok Irányomban. Ha Arcul köptök, vakká váltok, és soha többé nem fogtok látni. Ha gyűlöletszavakat szóltok, ki lesz vágva a nyelvetek. Ha felálltok, és mindenkinek hirdetitek Istenről való állítólagos tudásotokat, el fogtok esni, kihúzva alólatok a lábatokat. Ha gonosznak nyilvánítjátok Prófétámat, nem lesz életetek.

Szavam sosem hal meg; örökké élni fog. Szavam bele fog tiporni azokba a bűnösökbe, akik próbálnak ellenszegülni Isten Irgalmának, ezen Üzenetek miatt. Ha most elutasítotok Engem, akkor ezzel a szabadságot utasítjátok el, melyet nektek Hozok, amikor Eljövök, hogy végül Királyságomba gyűjtselek benneteket. Már nincs sok időtök a Nagy Nap előtt, hogy jóvátegyétek bűneiteket a Szememben. Ne vesztegessétek az időt a gőg bűne miatt. A gőg bűne volt az, ami Lucifer bukását, kitagadását, és a mélybe taszítását okozta. Mindazok, akik követik őt a gőg bűne révén – azon bűn révén, mely oly sok Istentől való elszakadást eredményez –, el fognak esni, és sosem kelnek fel Isten Jelenlétében.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 májusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért