RSS
 

Szeretett Fiam Feltámadása a legjelentősebb Ajándék, hiszen ez azt jelenti, hogy Isten valamennyi Gyermeke elnyerheti az örök életet

02 ápr

2013. március 30. szombat, 20.40

Gyermekeim, Szeretett Fiam Feltámadása a legjelentősebb Ajándék, hiszen ez azt jelenti, hogy Isten valamennyi Gyermeke elnyerheti az örök életet.

A halálból való feltámadással Fiam legyőzte a halált. A halálnak nincs többé hatalma felettetek, ha óhajtjátok. Az élet, mely nektek adatott, hamarosan meg fog változni, mert egyetlen egy Élet lesz Istenben.

Amikor az Új Ég és az Új Föld eggyé olvad, csak örök élet lesz. A test, a szellem és a lélek halála nem fog létezni többé. Nem szabad félnetek ettől az új Élettől, mivel ez szabaddá fog tenni benneteket. Fiam Irgalma által kiáradván, hamarosan hatalmas szeretet árasztja el a földet. Ez a hatalmas és rendkívüli kegyelem lesz a következő lépés, melyet Isten tesz azért, hogy megmentse az Ő gyermekeit a lelki haláltól. Testi halál nem fog létezni többé, miután Fiam leereszkedik az Új Jeruzsálemmel.

Óriási bátorságot kell tanúsítanotok ezen gonosz időkben, mert ezek a megpróbáltatások hamar véget érnek majd. Csak a rátok váró nagyszerű Életre gondoljatok, és imádkozzatok, hogy minden lélek elfogadja majd ezt a Csodálatos Ajándékot.

Azok a lelkek, akik nem hajlandóak elfogadni az Örök Élet Igazságát, ők ehelyett az örök kárhozatot fogják választani. Csak két választási lehetőség van, mégis sok ilyen lélek hiszi, hogy van egy harmadik is. Azok, akik a gonosz hatalma által létrehozott szektákat követik, tévesen azt hiszik, hogy van egy másik misztikus élet, ahol nagy hatalmat kapnak majd. Ők hamis angyalokban hisznek. Hamis angyalokat bálványoznak, és sajnos sok ilyen angyal létezik, de ezek nem Isten angyalai. Ezek láncra verten senyvednek a pokol mélyén, és mégis sikerül megtéveszteniük Isten gyermekeit, akik azt hiszik, ezek a Világosság angyalai. Az egyetlen Világosság, amit követnetek kell, az Isten Világossága – az Igazság.

A rátok váró Királyság, az Új Paradicsom, az az, melyet Isten ígért nektek, mely felett Fiam fog uralkodni.

Fogadjátok el Fiam Kezét, és akkor a Paradicsomba fogtok jutni.

Szeretett Édesanyátok

Isten Anyja

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 márciusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.