RSS
 

Nem az Én Lábam elé fognak borulni. Nem az Én Lábamat fogják csókolni, hanem Szolgáim, Követőim, és Bűnöseim lábát

01 ápr

2013. március 29. péntek, 19.00

Szeretett leányom, amikor Iskarióti Júdás elárult Engem, megfogta Fejemet, és arcon csókolt. Amikor Egyházam vezetői azt állítják, hogy szeretnek Engem, majd aztán elárulnak Engem, akkor egyértelműen látni fogjátok áruló csókjukat.

Nem az Én Lábam elé fognak borulni. Nem az Én Lábamat fogják csókolni, hanem Szolgáim, Követőim, és Bűnöseim lábát.  

A felebarátok szükségletei iránt tanúsított törődés csodálatra méltó dolog. De amikor az ember testi jólétének szükségleteit segítitek elő a lelki szükségletekkel szemben, akkor ti nem Engem, Jézus Krisztust követitek.

A humanizmus nem egyenlő a Kereszténységgel. Kereszténynek lenni azt jelenti, hogy mindent átadtok Nekem, átadjátok magatokat, teljes alázatban, Lábam elé borulva. Azt jelenti, hogy engeditek, hogy Én vezesselek benneteket. Azt jelenti, hogy engedelmeskedtek Törvényeimnek, és minden tőletek telhetőt megtesztek, hogy példát mutassatok a mindannyiatok iránti Szeretetemről. Ma elárultak Engem.

Már nem sokáig tudnak, és fognak megtéveszteni benneteket, mert ha egyszer Isten Házát belülről támadás éri, akkor azt csak zűrzavar követheti. Fel kell vennetek Kereszteteket, és követnetek kell Engem, mert hamarosan be fogják kötni a szemeteket, és a sötétben botladozni és bukdácsolni fogtok.

Isten Világossága nélkül nem fogtok látni.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 márciusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.