RSS
 

Nem az Én Lábam elé fognak borulni. Nem az Én Lábamat fogják csókolni, hanem Szolgáim, Követőim, és Bűnöseim lábát

01 ápr

2013. március 29. péntek, 19.00

Szeretett leányom, amikor Iskarióti Júdás elárult Engem, megfogta Fejemet, és arcon csókolt. Amikor Egyházam vezetői azt állítják, hogy szeretnek Engem, majd aztán elárulnak Engem, akkor egyértelműen látni fogjátok áruló csókjukat.

Nem az Én Lábam elé fognak borulni. Nem az Én Lábamat fogják csókolni, hanem Szolgáim, Követőim, és Bűnöseim lábát.  

A felebarátok szükségletei iránt tanúsított törődés csodálatra méltó dolog. De amikor az ember testi jólétének szükségleteit segítitek elő a lelki szükségletekkel szemben, akkor ti nem Engem, Jézus Krisztust követitek.

A humanizmus nem egyenlő a Kereszténységgel. Kereszténynek lenni azt jelenti, hogy mindent átadtok Nekem, átadjátok magatokat, teljes alázatban, Lábam elé borulva. Azt jelenti, hogy engeditek, hogy Én vezesselek benneteket. Azt jelenti, hogy engedelmeskedtek Törvényeimnek, és minden tőletek telhetőt megtesztek, hogy példát mutassatok a mindannyiatok iránti Szeretetemről. Ma elárultak Engem.

Már nem sokáig tudnak, és fognak megtéveszteni benneteket, mert ha egyszer Isten Házát belülről támadás éri, akkor azt csak zűrzavar követheti. Fel kell vennetek Kereszteteket, és követnetek kell Engem, mert hamarosan be fogják kötni a szemeteket, és a sötétben botladozni és bukdácsolni fogtok.

Isten Világossága nélkül nem fogtok látni.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 márciusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért