RSS
 

Közel az ideje az Általam említett üstökös megjelenésének, amikor az emberek azt fogják hinni, hogy két Nap van

09 ápr

2013. április 6. szombat, 17.00

Szeretett leányom, a csillagok hamarosan megváltoznak, és közel az ideje az Általam említett üstökös megjelenésének, amikor az emberek azt fogják hinni, hogy két Nap van. Hamarosan csodálatos látványban lesz része az emberiségnek, mennydörgés hallatszik majd, és úgy fog tűnni, mintha a két Nap összeütközne.

Irgalmam Sugarai hullnak majd minden emberi lélekre, még azokra is, akiket el fog vakítani a Világosság, lévén oly sötét az ő lelkük. Amikor a mennydörgés hallatszik, csendes nyugalom száll alá a földre, és fülsiketítő lesz a csend. Egy hang se fog hallatszani – csak az Én Hangom fog bevésődni a nyomorultak lelkébe.

Én olyan leszek, mint egy napsugár, mely jól láthatóvá tesz minden egyes hibát, minden bűnt és kétségbeesett kiáltást a bűnösök szemében.

Lesz ott sírás, és a mélységes bánat érzése járja majd át az emberek szívét, amikor ők szembesülnek lelkük állapotával. Tizenöt percig minden mozdulatlan marad, majd aztán az élet visszatér a régi kerékvágásba, mintha ez a csoda meg sem történt volna. Azok számára, akiknek lelkét megérintette az Igazság, az élet nem lehet, és nem is lesz már ugyanolyan, mint régen. Akkor ők Engem, az Én Tanításaimat fogják követni, és milliárdokat fognak megtéríteni.

Üzeneteim lesznek az ő mindennapi eledelük, Legszentebb Eucharisztiámmal egyetemben, és semmi másra nem lesz szükségük. Olyan erősek lesznek, hogy semmi sem állhat majd az útjukba, semmi sem tántoríthatja el, vagy akadályozhatja őket, amint Maradék hadseregemben menetelnek az Új Paradicsom felé.

A többieknek azt fogják mondani, hogy a Nagyfigyelmeztetést a Föld légkörében beálló zavar okozta, és könnyedén kimagyarázzák majd a Nagyfigyelmeztetést. De ez a kimagyarázás egy hazugság lesz, mivel ők nem akarják elismerni Isten Létezését. Ha elismernék, akkor nem tudnák végrehajtani azon tervüket, hogy rávegyék a világot az Antikrisztus hamis ígéreteinek elfogadására.

Amikor Isten csodáinak ilyen nagy arányban vagytok szemtanúi, akkor tudjátok, hogy Tervem – miszerint az üdvösség birodalmába viszem az emberiséget – a befejező szakaszába ért.

Menjetek hűséges Követőim, és mindenkoron bízzatok az összes lélek megmentésére tett Ígéretemben. Nagy az Én Irgalmam, és Hatalmam mindenható.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 áprilisi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.