RSS
 

Kérlek benneteket, akik meg vagytok rémülve, és össze vagytok zavarodva ezen Üzenetek által, hogy hallgassatok meg most Engem

24 ápr

2013. április 19. péntek, 17.00

Szeretett leányom, mennyire magányos ez a Küldetés, annak ellenére, hogy százezrek vesznek körül téged szeretetükkel és imáikkal.

Amikor Értem fáradozol, és átadod magad, teljes önátadásban Lábaim elé borulva, nagyon egyedül fogod érezni magad. Ellenségeim indulatával fogsz találkozni, akik egy perc nyugtot sem hagynak majd neked. Leányom, meg kell hallgatnod most, amikor Én ezeken a Szavakon keresztül, melyeket Isten gyermekeinek adok, egy rendkívüli Ajándékot kínálok mindazoknak, akik elutasítanak Engem.

Kérlek benneteket, akik meg vagytok rémülve, és össze vagytok zavarodva ezen Üzenetek által, hogy hallgassatok meg most Engem. Talán nem tudjátok, hogy mennyire Szeretlek benneteket, még ha nehezteltek is Rám? Talán nem tudjátok, hogy Én soha nem büntetnélek meg benneteket azért, mert nem fogadjátok el ezeket az Üzeneteket, melyeket pusztán azért adok nektek, hogy Felkészíthesselek benneteket, és megerősíthesselek titeket az előttetek álló megpróbáltatásokra? Talán nem ismertek meg Engem, a ti szeretett Jézusotokat, amikor most szólítalak benneteket?

Én Vagyok a ti Megváltótok, és én soha nem vetnélek félre benneteket, amikor kételyek vannak benneteket. Hogyan is Haragudhatnék Én rátok, amikor ti szerettek Engem, és csak az Igazsággal törődtök? Én most felkészítelek benneteket azokra a próbatételekre, amelyekkel szembe kell majd néznetek, amint a földi Egyházam üldöztetését megjövendölő próféciák kibontakoznak.

Azért ajándékozlak meg benneteket ezzel az Ajándékkal, hogy Szeretetem Irgalmába tudjalak vonni benneteket, és meg tudjam világosítani szíveteket. Ígérem, hogy elillannak kételyeitek azt illetően, hogy Ki Vagyok Én, aki most beszélek veletek. Azért adom nektek ezt az Ajándékot, hogy ti – az Általam jelenleg a világnak adott Imák révén – megmenthessétek az egész emberiséget.

Ha gőgtől mentesen, nyílt és tiszta lelkiismerettel járultok Elém, azonnal tudni fogjátok, hogy megkaptátok ezt az Ajándékot. Ez a Megtérés Ajándéka mások számára.

Imahadjárat (105) A Megtérés Ajándéka Mások számára

“Ó, legdrágább Jézusom, Irántad való szeretetemmel kérlek, vedd lelkemet, hogy egységben legyen Veled.

Vedd lelkemet, áraszd el Szentlelkeddel, és segíts, hogy ezen Ima által megmenthessem mindazokat, akikkel kapcsolatba kerülök.

Áraszd el Szent Kegyelmeddel mindazon lelkeket, akikkel találkozom, és nyújts számukra menekülést, mely nélkül nem juthatnak Királyságodba.

Halld meg imáimat. Hallgasd meg kéréseimet, és Irgalmad által mentsd meg az egész emberiség lelkét. Ámen.”

Arra kérlek benneteket, akik rágalmakat szórtok ezekre az Üzenetekre, és elutasítotok Engem, hogy jöjjetek Hozzám. Én fel fogom tárni számotokra az Igazságot. Én átölellek, és megvigasztallak majd titeket. Mindörökké szeretni foglak benneteket, nem számít, mennyire bántotok Engem.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 áprilisi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.