RSS
 

Isten Igéjét ízekre fogják szedni, amint a pogányság végigsöpör a Földön

22 ápr

2013. április 16. kedd, 20.45

Szeretett leányom, megkezdődött a Kálvária Hegyére való menetel, melyet Földi Egyházamnak kell elszenvednie, amint az meg lett jövendölve. Mindazoknak, akik az Én Nevemben beszélnek, akik szeretnek Engem, és akik tisztelik Tanításaimat, most szembe kell nézniük ezzel a gyötrelmes úttal, hogy megőrizzék Szent Igémet.

Isten Igéjét ízekre fogják szedni, amint a pogányság végigsöpör a Földön. Mindazoknak, akik követnek Engem, Én azt mondom, járjatok emelt fővel. Soha ne mondjatok le az Igazságról, amikor a többiek – köztük családotok és barátaitok – igyekeznek rávenni benneteket arra, hogy forduljatok el Szent Igémtől, mely a Földön töltött Időm alatt adatott nektek. Nem csökkenthetitek elszántságotokat az iránt, hogy hűségesek maradtok Hozzám. Néhányatok erős lesz végig az üldöztetés útja során. Mások el fognak bukni. Egyesek fel fogják adni. Mások úgy döntenek majd, hogy elfogadják a Szent Tanként ismertetett hazugságokat, és el fognak szakadni Tőlem.

A Vállamon fogom vinni mindazokat, akik teljes mértékben bíznak Bennem. Én védelmet fogok nyújtani mindazoknak, akik elég bátrak ahhoz, hogy továbbra is úgy mutassák be a Szentmisét, ahogyan azt vezetni kell.  Meg fogom oltalmazni a Szentségeket, melyeket azon szent felszentelt Szolgáim szolgáltatnak, akik nem tágítanak, és nem hajlandók elhagyni az Irántam való szolgálatukat. Nincs mitől aggódniuk azoknak, akik Gondoskodásomra bízzák magukat. Azok, akiknek megadatott az Igazság egész életükben, és mégis elutasítják Tanításaimat a hazugságok javára, száműzve lesznek Tőlem. Igazságom félendő, mert senki se higgye azt, hogy a megtévesztés mélységébe süllyedhet anélkül, hogy ne lenne bűntudat a lelkében, és hogy ne szenvedné el a következményeket.

Szeretetem elég erős lesz ahhoz, hogy átölelje azokat, akik össze lesznek zavarodva ezekben az időkben. Kezemet fogom nyújtani Isten mindazon gyermekének, akik keresnek Engem, függetlenül attól, hogy mennyire megfeketedett a lelkük. A zűrzavar kellős közepén, Én meg fogok mutatkozni végre, és Lelkem végigsöpör a Földön, éppen akkor, amikor az emberek már úgy vélik, hogy ennél többet nem tudnak elviselni.

Ne feledjétek, hogy Én Vagyok az Első és az Utolsó, semmi sem győzhet le Engem, Én Mindenható Vagyok, és amikor úgy érzitek, hogy már mindent elborít a gonoszság, melyet Isten ellenségei mérnek a világra, ne feledjétek, hogy Én itt Vagyok. Én engedem meg ezt a szenvedést, ezt a végső üldöztetést azért, mert ez a végső fegyver a fenevad ellen. E nélkül ő ellopná a világnépesség többségének lelkét.

Ez a lelkekért vívott csata sokkolni fogja azokat, akik igazán ismernek Engem, mert a gonoszság – melynek tanúi kell, hogy legyetek – látható lesz azokban az emberekben, akiket ti jónak tartotok. A sátán minden követ megmozgat, és minden lelket felhasznál majd – különösen azokat, akik közel állnak Hozzám – annak érdekében, hogy ők hátat fordítsanak Tanításaimnak. Habár a csata dúlni fog egy ideig, Én – eme Küldetés által – milliárdokat fogok megmenteni a megtérések révén.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 áprilisi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.