RSS
 

Isten Anyja: Téged azért küldtek, hogy előkészítsd az utat az Ő Második Eljövetelére

09 ápr

2013. április 6. szombat, 16.30

Gyermekem, függetlenül attól, hogy milyen magányos vagy, és mennyire nehéz ez a Küldetés, neked továbbra is folyamatosan engedelmeskedned kell Fiamnak. Tiszteletben kell tartanod minden hozzád intézett kérést. Minden tőled elvárt feladatot teljesítened kell, még ha ez azzal is jár, hogy magadra haragítasz majd másokat.

Isten minden egyes látnoka, akiknek Én megjelentem, szenvedett azok keze által, akik kegyetlenül elutasították őket. Habár idővel sokuknak hittek, mégis, gyermekem, te fogsz a legjobban szenvedni, mivel te Isten prófétája vagy. Isten prófétái mindig is gyűlöletet keltettek az Ő gyermekei körében, mivel a sátán az ő legszörnyűbb pusztításával sújtja azokat, akik Isten Szavát beszélik.

Mint a végidő próféta, ellenségeid körébe nemcsak azok fognak tartozni, akik elutasítják vagy gyűlölik Fiamat, hanem azok is, akik szeretik Őt. Ellenségeid többet számlálnak mindazokénál, akik előtted jöttek. Ezért kell mindenkoron engedelmeskedned Fiamnak, és gyorsan válaszolnod Neki, ugyanis Ő azért teszi ezeket a dolgokat, és kéri tőled, hogy kövesd az Ő Utasításait, hogy téged óvjon.

Téged azért küldtek, hogy előkészítsd az utat az Ő Második Eljövetelére, és ez a felelősség sok szomorúsággal fog járni. Ahogy a hazugságok, a gyűlölet, és a heves ellenállás folytatódnak ezen Üzenetek ellen, meg kell vigasztalnod magad, hogy e nélkül a Küldetés nélkül, sokkal több lélek nem fogadná el Fiam Irgalmát.

Imádkozz minden egyes személyért, akik szitkokat zúdítanak rád, mert amikor imádkozol értük, Fiam megvilágosítja majd őket, és ők hamarosan felnyitják szemüket az Igazságra.

Én, a te szeretett Édesanyád, Legszentebb Palástommal takarlak be téged, és eltiprom a kígyó fejét minden egyes alkalommal, amikor ő ártani próbál neked. Most menj békével, gyermekem. Mindenkoron Bízz bennem, az Üdvösség Anyjában, hiszen Én őrködöm eme rendkívüli Küldetés felett. Bízz fiamban, mert Ő tudja, hogy mit tesz. Bízz mindent az Ő Szent Kezeire.

Szeretett Édesanyátok

Isten Anyja

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 áprilisi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.