RSS
 

Isten Anyja: Amikor Isten gyermekeit hazugságok által megtévesztik, akkor ők elszakadnak Tőle

19 ápr

2013. április 14. vasárnap, 14.00

Szeretett Gyermekem, hadd vigasztaljalak meg most. Hadd öleljelek magamhoz, hogy megadhassam neked az erőt, mellyel továbbra is terjeszted Isten Szent Szavát (Üzenetét) ezekben a nehéz időkben.

Amikor megkérdezték azokat, akik üldözték Fiamat, majd megölték Őt – „ Miért tettétek ezt? ” – azt felelték – „ Azért, hogy megvédelmezzük Isten Igéjét.” Amikor azt kérdezték tőlük, vajon Isten eltűrné-e egy másik ember életének kioltását, azzal érveltek, hogy ez az Egyház Tanításai szerint való volt. Az emberek elferdítik Isten Tanításait annak érdekében, hogy megokolhassák, miért utasítják el az Ő Szent Igéjét.

Fiam azért adja a világnak ezeket az Üzeneteket, hogy fenntartsátok az Ő Tanításait. Azért teszi ezt, hogy még véletlenül se utasítsa el senki Isten Szent Igéjét, amikor az Ő földi Szent Egyházának Tanításait megmásítják és megszentségtelenítik. Isten Igéjét nem szabad megváltoztatni, bár a próféciák megjövendölték pontosan ezeket a napokat, amikor ez be fog következni, amikor is ezt a Péterre, a Kősziklára épült Egyház fogja megtenni.

Fiam maga az Ige. Isten Igéjét, Isten minden egyes gyermekének tisztelnie kell. Amikor Isten gyermekeit hazugságok által megtévesztik, akkor ők elszakadnak Tőle. Amikor Isten Igazságán kívül bármi mást elfogadtok, amikor elfogadjátok a bűnt, és részt vesztek benne, akkor éket vertek közétek és Fiam közé.

Ne feledjétek, hogy Én, az Isten Anyja oltalmazom mindazokat, akik hívnak engem. Oltalmam minden emberre, minden vallásra vonatkozik. Ha naponta imádkozzátok Szent Rózsafüzéremet, mindennemű oltalomban részesültök, és meg fogjátok tudni őrizni az Igazságot, Isten Szent Igéjét.

Fiam földi Egyházában bárki, aki az embereket vezeti, nem képes egyházközsége jelenlétében a Szent Rózsafüzért imádkozni, az nem Istentől való.

Édesanyátok

Isten Anyja

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 áprilisi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért