RSS
 

Isten Anyja: Ahhoz, hogy méltóvá váljanak az Ő Királyságára, meg kell szabadítani őket a világi hatásoktól

26 ápr

2013. április 22. hétfő, 16.00

Gyermekem, annak érdekében, hogy Isten gyermeki megmeneküljenek, nekik Fiam útját kell követniük. Nekik el kell fogadniuk azt a tényt, hogy ahhoz, hogy méltóvá váljanak az Ő Királyságára, meg kell szabadítani őket a világi hatásoktól, melyek elválasztják őket Istentől.

Azok, akik az Igazságot keresvén megtérnek Fiamhoz, számos változást fognak tapasztalni életükben. Azok, akik nem ismerik őt, és megnyitják szívüket Iránta már az első alkalommal, könnyeket fognak ontani. Ezek a könnyek annak a szeretetnek a folyományai, melyet Ő fog plántálni szívükbe, és amely el fogja árasztani őket. Ezek a megtérés könnyei. El fogja tölteni szívüket, lelküket egy olyan szeretet, melyet eddig még nem ismertek. Ez Isten Szeretete, és ez egy Ajándék a Mennyből.

Majd aztán, már Isten Világosságával betöltekezve, ők vonzani fogják a gonosz sötétségét, aki azokat a lelkeket keresi, akiket eltöltött ez a Világosság. Ekkor ők szenvedni fognak azok keze által, akiket felhasznál a gonosz arra, hogy támadja hitüket, és Isten iránti hűségüket.

Azok, akik egyszerű szeretettel vannak Fiam iránt, mentesek minden emberi önteltségtől és gőgtől – akik nem adják meg magukat azok nyomásának, akik elítélik Fiamat –, ők éppúgy fognak szenvedni, ahogy Ő szenvedett. Fájdalmat fognak érezni, amikor tanúi lesznek a bűnnek, mivel ugyanazt a fájdalmat érzik, amit Fiam. Elesnek majd, és megbotlanak, éppúgy, ahogy Fiam is a Kálváriára vezető Úton. Mindaddig, amíg élnek, érezni fogják Fiam szenvedésének fájdalmát. Ez velük lesz mindaddig, amíg a világ végső megtisztulása be nem fejeződik.

Soha ne érezzétek azt, hogy eme Fiam iránti hűséget örökké csak a fájdalom itatja át, mert ez örömet, békét és reményt is hoz, mely örök életet szerez. Nem szabad hagynotok, hogy Fiam iránti szeretetek elválasszon benneteket Isten többi gyermekétől. Inkább nyújtsátok kezeteket mindenki felé, kiváltképp azok felé, akik még nem nyitották meg szívüket Fiam iránt. Nekik szükségük van segítségetekre. A megtérés Ajándéka révén megkaptátok azokat a Kegyelmeket, melyekkel el tudjátok vezetni ezeket a lelkeket Fiamhoz. Ezt azáltal tegyétek, hogy elfogadjátok azt a gyötrelmet, melyet – mint Krisztus katonái – el kell szenvednetek, valamint imáitok és másokért vállalt áldozataitok révén.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 áprilisi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.