RSS
 

Hír – Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei a továbbiakban a jezusuzenete.hu oldalon olvashatóak

15 ápr

Kedves Testvérek!

Jézus határozott kérése és utasítása volt Maria Divine Mercy felé, hogy az általa a világnak közvetített Üzenetek – horderejűknél fogva – nem szerepelhetnek közösen, azonos weboldalon, az Úr egy másik választott lelke által közvetített üzenetekkel, sőt semmilyen kiegészítő magyarázat, értekezés sem jelenhet meg ezen Üzenetek mellett.

Ennek a kérésnek eleget téve, eltávolítottunk az oldalról minden más tartalmat, így az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzeneteit a továbbiakban a jezusuzenete.hu oldalon olvashatjátok. A két legújabb üzenet, az április 8-i és az április 13-i, már ezen az oldalon található.

A hírlevélre feliratkozók listáját hozzáadjuk ehhez az oldalhoz is, így nem kell újra feliratkoznia senkinek. Amennyiben valaki a továbbiakban mégsem szeretné az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzeneteit hírlevélben megkapni, azokat kérjük, iratkozzanak le a jezusuzenete.hu oldalon.

Egyben szeretnénk köszönetet mondani Katalinnak és Ferencnek, akik anyagi támogatásukkal járulnak hozzá az oldalak üzemeltetéséhez.

 

Imával, szeretettel:

A szerkesztők, Rita és Orsolya

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in Hírek-Információk

 

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért