RSS
 

Hamarosan Szeretett Benedek Pápám fogja kormányozni Isten gyermekeit, száműzetésének helyéről

01 ápr

2013. március 29. péntek, 08.45

Nagypéntek – Második Üzenet

Szeretett leányom, ma történelem fog íródni. A Szenvedéstörténetemről való megemlékezés valójában a Katolikus Egyház Keresztre feszítését fogja jelképezni.

A földi Időm alatti Elárulásomat megelőző napokban, az akkori papok minden tőlük telhető módon küzdöttek azért, hogy próbálják bizonyítani az eretnekségben való bűnösségemet.

Ők fogták, és kiforgatták azt, amit Tanítottam – az Isten Igéjét. A szóbeszédek, amit aztán ők terjesztettek, hazugságokat tartalmaztak, és azt állították, hogy Én azon igyekszem, hogy eltávolítsam az embereket az Egyház Igaz tanításaitól. A Templomokban prédikálva, felhívták az emberek figyelmét arra, hogy maradjanak távol Tőlem, nehogy megsértsék a főpapokat. Arra is figyelmeztették őket, hogy ha továbbra is terjesztik Üzeneteimet, a leprásokhoz hasonlóan ők is száműzve lesznek a Szent Templomból. Egyes esetekben azt mondták tanítványaimnak, hogy testi fenyítésben lesz részük, és le fogják tartóztatni őket.

Míg ők a Szentlélek ellen káromoltak – cáfolván, hogy Én az Igazságot szólom, és azt állítván, hogy Szavam a sátántól való -, továbbra is imádták Istent a Templomokban. Királyok öltözékét viselve, harcoltak a helyükért a Templom oltáránál. Minden alacsonyrendű szolga órákig volt kénytelen állni, míg ők a Királyoknak készített székeken ültek. Az oltár annyira telített volt az Egyház vezetőivel, hogy a hétköznapi emberek össze voltak zavarodva. Úgy voltak kénytelenek hódolni Istennek, hogy közben Isten legmagasabb rangú szolgáinak tiszteletére kényszerültek. A főpapok tiszteletet követeltek a Templomba járóktól. Minden külső jelét mutatták a szeretetnek és az alázatnak, amit el is vártak tőlük, ennek ellenére tanítómesterekként öltözködtek és viselkedtek Atyám Házában, nem pedig úgy, mint a szolgák, aminek lenniük kellett volna.

Az emberek tartottak attól, hogy megsértik a Farizeusokat, ha Engem követnek. A papokat megfenyegették és figyelmeztették, ha nem hagynak fel Igém terjesztésével, meg fogják fosztani őket tisztségüktől. A hétköznapi emberek tisztában voltak azzal, hogy ha rajtakapják őket, amint terjesztik Tanításaimat, sorsuk sokkal rosszabbra fordul.

Földi Testem Keresztre feszítése beteljesítette az Atyámmal – az emberiség megváltása érdekében – kötött Szövetség első részét.

Misztikus Testem – Földi Egyházam – Keresztre feszítése megkezdődik a mai nappal, ezzel kezdetét veszi a végső üldöztetés, amint a Házam megszentségtelenítésére irányuló Szabadkőműves terv most világossá fog válni mindazok számára, akik birtokában vannak az igazságnak.

A történelem most ismételni fogja önmagát, de az Igazságot nem lehet tagadni. Azok, akik megtagadnak majd Engem, idővel megtérnek majd Hozzám. Azok, akik tudatában vannak annak, hogy a megjövendölt próféciák – miszerint Egyházam lesz a végső célpont annak során, hogy megszabadítsák a világot az Én, Jézus Krisztus minden nyomától – most teljesednek be, ők követni fognak Engem, Maradék hadseregemben. Ők hűségesek maradnak Tanításaimhoz, az idők végezetéig.

Senki sem állíthatja meg Isten Igaz Szavának terjedését. Senki. A Péter Házában lévő uralom rövid lesz, és hamarosan Szeretett Benedek Pápám fogja kormányozni Isten gyermekeit, száműzetésének helyéről. Földi Egyházam alapítója, Péter Apostolom fogja vezetni őt az utolsó nehéz napokban, amikor is Egyházam az Életéért küzd.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 márciusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.