RSS
 

Meg fog mutatkozni számotokra, hogy veszélyben a Szent Eucharisztia Létezése

31 márc

2013. március 28 csütörtök, 21.30

Szeretett leányom, most már tisztában vagy azzal, mennyire gyűlöli a gonosz ezt a Küldetést. Ugyanakkor felül kell emelkedned a kegyetlen akadályokon, melyek azért kerülnek eléd, hogy akadályozzák Művemet.

Komolyan megkezdődött az, hogy veszélyben a Szent Eucharisztia Létezése, mely meg fog mutatkozni számotokra azon Egyházam-béliek önteltsége révén, akiknek terve az, hogy megváltoztassák az Igazságot.

Nem számít, hogy közületek sokan megvetően tekintetek azon Küldetésemre, hogy felkészítsem lelketeket a nagy Napra. Idővel be fogjátok látni, hogy ez valóban Én, Jézus Krisztus vagyok, Aki azért jön hozzátok, hogy szolgáljon benneteket.

Én Vagyok a ti Mesteretek, és egyben Szolgátok. Nektek, felszentelt Szolgáim, emlékeznetek kell szerepetekre, és sosem szabad elfelednetek azt. Szolgaként nem lehettek mesterek is egyben. Mert ha mesterek vagytok, nem szolgálhattok Engem. Sokan közületek, Egyházamban, elfelejtettétek azt, amit tanítottak nektek. Elfelejtettétek Isten Igéjét.

Ígéretem az, hogy az Élet Eledelét – Testemet és Véremet – adom nektek, és mégis, ti ismét megtagadtok Engem. Azáltal teszitek ezt majd, hogy eltávolítjátok a Szent Eucharisztiát Isten Templomából, és Azt egy élettelen testtel cserélitek fel. Ez a csere alig észrevehető módon fog megtörténni, és el fog tartani egy ideig, amíg észlelni tudjátok azt a gonosz intézkedést, melyet rátok fognak kényszeríteni.

Ahogy Testem, a Szent Eucharisztia által, megőriz benneteket, Testem – Egyházam – halála halált hoz majd azoknak a lelkeknek, akik félrevetnek Engem.

Nagyon közel az utálatosság ideje. Az Én Utam, és a hamis próféta útja közötti választás ideje csaknem elérkezett számotokra. Figyeljétek meg most, hogyan forgatja ki az Igazságot a csaló szélhámos. Nézzétek meg, hogyan fogja magát felmagasztalni az Én Helyemben, ugyanakkor – mint Isten szolgája – nem lesz hajlandó az Igazság útját járni.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 márciusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.