RSS
 

Isten az Atya: Most dúl a csata Hierarchiám és a fenevad birodalma között

15 márc

2013. március 12. kedd, 14.38

Legdrágább leányom, a Menny sír bánatában, ezen a szörnyű, oly régen megjövendölt napon.

Most fog szembesülni az egész emberiség a fenevad által valaha is elkövetett legnagyobb megtévesztéssel.

Fiam, akinek Kereszthalála szabadulást szerzett Gyermekeimnek, most, ebben az időben, fájdalmában hullajtja könnyeit az egész világra.

Jelenleg Haragom vissza van tartva, de rettenetes az Én Indulatom. A megtévesztés hamarosan nyilvánvalóvá válik mindazok számára, akiket Fiam jelölt ki az Ő földi Nyájának vezetésére.

Most dúl a csata Hierarchiám és a fenevad birodalma között. Ez gyötrelmes lesz, de hamarosan a büntetés – mely az ellenség és az ő seregei által kitervelt gonosz üldöztetés után jön majd – el fogja pusztítani a rothadtságot.

Hívom valamennyi Gyermekemet, hogy térjetek meg Fiamhoz, és vessétek most minden bizalmatokat Belé.

Kicsinyeim, legyetek bátrak, mert ez a szenvedés nem fog sokáig tartani. A fenevadat és a hamis prófétát követők megkapják majd a tisztánlátást, Kezem Hatalma által, annak érdekében, hogy visszahozzam őket Fiam Szívébe. Ha ők visszautasítják ezt az Ajándékot, akkor ők elvesztek, és ugyanazt a kínt fogják elszenvedni, mely a csaló szélhámosra vár, aki a pokol mélyére lesz vetve az örökkévalóságig.

A hamis próféta megkoronázását ünnepelni fogják a Szabadkőműves csoportok, a világ minden szegletében, akik valamennyi Gyermekem üldöztetésének végső szakaszát tervezik.

Azok, akik vele együtt fognak ünnepelni, és nem fogják fel, hogy mit csinálnak, idővel még nagyobb fájdalmat fognak átélni, mint azok, akik már ismerik az Igazságot.

Bátorsággal és reménnyel várakozzatok most, mert mindezeknek meg kell történnie, még mielőtt Fiam Dicsőséges Uralma megnyilvánul.

Hűséget kell fogadnotok szeretett Fiamnak mindenkor, és nem szabad elfogadnotok a hazugságokat. Ha, és amikor arra kérnek benneteket, hogy vegyetek részt egy újfajta Misén, tudnotok kell, hogy ez lesz a legnagyobb átok, amellyel valaha is sújtotta Gyermekeimet a sátán.

Tudnotok kell azt, hogy a Menny vezetni fog benneteket, és hogy – a szenvedés méltósággal való elfogadásával – segíteni fogtok Fiamnak beteljesítenie a végső szövetséget.

Szeretett Atyátok

A Magasságos Isten

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 márciusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért