RSS
 

Isten Anyja: A Góg és Magóg által előidézett szakadás a világban, ketté fogja osztani a családokat

22 márc

2013. március 18. hétfő, 19.35

Gyermekem, soha ne kételkedj eme Küldetés jelentőségteljességében, és soha ne engedd, hogy az ellened intézett támadások elvonják figyelmedet szeretett Fiamról.

Fiam Szeretetéből és Irgalmából fakadóan nyilatkoztatja ki a világnak, a gonosznak azon terveit, hogy megkaparintsa a lelkeket, még a végidő előtt. Ezt a fondorlatos tervet, melyet már hosszú ideje szövögetnek, rá fogják erőltetni Isten gyermekeire a Szabadkőműves hatalmak, akik a gonoszhoz hűségesek.

Senkinek se legyenek kétségei azon próféciák felől, melyeket én, a ti Édesanyátok nyilatkoztattam ki a látnokoknak. Gyermekek, nem szabad félnetek. Ehelyett bizakodnotok és ujjonganotok kellene, mert az Új Ég és az Új Föld ideje közel van, és Isten gyermekei végül megszabadulnak majd a gonosztól, melynek ti, mindannyian, tanúi voltatok egész életetekben.

Ez az időszak meg lett jövendölve Atyám Könyvében, és emiatt nektek el kell fogadnotok a Jelenések Könyvében foglaltak Igazságát. Ha nem fogadjátok el a Jánosnak adott Jelenések Könyvét, akkor nem mondhatjátok azt, hogy elfogadjátok a Könyv – a Legszentebb Biblia többi részét.

Az eljövendők többsége nehéz és fájdalmas lesz, mert a Góg és Magóg által előidézett szakadás a világban, ketté fogja osztani a családokat. A gonosz cselszövés és az álnok tervek – melyeket a hamis próféta és az Antikrisztus fundált ki – lesz a legnagyobb megtévesztés azóta, hogy a Farizeusok megtagadták Fiamat. Amikor a Farizeusok megtagadták Fiamat, ők megakadályozták azt, hogy az Igazság megadassék Isten gyermekeinek. Ennek révén Fiam követőinek száma megcsappant az Ő földön töltött ideje alatt, és megakadályozódott az, hogy ők Keresztényekké válhassanak. Ugyanez lesz igaz erre a kettőre, akik a jóság képmását öltik majd magukra, ugyanakkor Isten gyermekei közül sokakat tévútra vezetnek majd. Ők sokakat vakká fognak tenni az Igazságra, mivel a gyökeres változások – melyeket uralkodásuk alatt fognak előidézni – el fogják idegeníteni az embereket Isten Törvényeitől.

Isten gyermekeinek azt fogják mondani, hogy a gonoszság megengedett, és hogy bizonyos bűnök nem sértik az Istent. Az emberek hinni fognak nekik, és ennek eredményeképpen, hátat fognak fordítani Istennek.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy az ő uralmuk rövid legyen, és hogy az Igazság győzedelmeskedjen majd, és így Fiam földi Egyháza csorbítatlan maradhasson.

Szeretett Édesanyátok

Az üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 márciusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.