RSS
 

Igen, Szavam mindenkinek szól, de hatalmas felelősséggel jár Üzeneteim népszerűsítése

01 márc

2013. február 23. szombat, 11.50

Szeretett leányom, Én az Igazság Könyvét a világnak adom, minden nemzet minden lelke számára. Ez egy Ajándék az emberiségnek, de tudnod kell a következőt.

Leányom, Én kizárólagos hatáskört adok neked ama döntésben, hogy hogyan kerüljön ez lefordításra, terjesztésre és megjelentetésre, ezen Mű védelme érdekében. Minden, ami ezen Üzenetek megjelentetését illeti, csak a te személyes jóváhagyásoddal történhet. Ez az Én óhajom, és bárki, aki nem engedelmeskedik a neked adott Útmutatásaimnak, és nyereségvágyból jelenteti meg Üzeneteimet, nem részesül Áldásomban.

Igen, Szavam mindenkinek szól, de hatalmas felelősséggel jár Üzeneteim népszerűsítése, és az, hogy hogyan kerül megjelentetésre az Igazság Könyve. Adományokra nincs szükség, lévén, hogy a könyvekből származó bevételeket a további könyvek előállításának, és a minden nyelven történő megjelentetés költségeinek finanszírozására kell fordítani.

Leányom, téged folyamatosan támadni fognak, amiért engedelmeskedsz Nekem ebben a kérdésben. Azzal fognak vádolni téged, hogy próbálsz hasznot húzni ebből a Tevékenységből, azonban te tudni fogod, hogy ez hazugság, és képtelenség.

Akik a legjobban fognak támadni téged ebben az ügyben, azok lesznek, akik valamilyen módon hasznot akarnak húzni Szavamból, és feldühödnek majd, amikor te nem fogod hagyni, hogy ők irányítsák ezt a Tevékenységet.

Ezért Én kijelentem, hogy senkinek sincs joga könyv formájában terjeszteni Szent Szavamat (Üzenetemet) – csak neked, leányom. Azonban, az Én Irányításommal, te engedélyt adhatsz azoknak, akik kérik, hogy segíthessenek neked, weboldalak és nyomtatott dokumentumok által. De ők csak akkor tehetik ezt meg, ha ők erre tőled engedélyt kérnek és kapnak.

Szavam Szent, és minden tekintetben tisztelni kell Óhajaimat, és az emberiségnek szóló Útmutatásaimat. Követőim, úgy kell cselekednetek, ahogy Mária prófétám kéri tőletek, és tartsátok tiszteletben kéréseit Üzeneteim megjelentetését illetően. Ha támadjátok őt ezen Tevékenység miatt, akkor ti Engem, a ti Jézusotokat bántjátok.

Követőim, felétek az lesz az elvárás, hogy mindig az Én Szent Akaratomat tegyétek, függetlenül a körülményektől. Én vezetem Mária leányomat. Ő, mint a végidő próféta lett kiválasztva. Én rajta keresztül beszélek. Az ő hangja az Enyémmé válik. Az ő bánata és fájdalma az Enyém. Az ő – mások iránti – szeretete az Én Szeretetem. Az ő öröme az Én Szent Szívemből fakad. Az ő kezét az Én kezem vezeti. Az ő értelmezése, hogy miként Szeretném, hogy Szavam (Üzenetem) meghallgatásra kerüljön, Tőlem ered.

Leányomnak megadattak ezen Mennybéli Ajándékok, nem véletlenül. Figyeljetek arra, amit ő nektek mond, mert biztosak lehettek abban, hogy az Tőlem fog jönni.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 februári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.