RSS
 

Csak a bátrak és rettenthetetlenek – akik a legjobban szeretnek Engem – lesznek azok közületek, akik vezetni fogják Hadseregemet, az üdvösség felé

06 márc

2013. február 28. kedd, 23.50

Szeretett leányom, ezek a napok, melyek a küszöbön vannak, szörnyű sötétséget és kétségbeesést hoznak magukkal, olyat, amilyet még sohasem tapasztaltatok életetekben.

Ez szellemi sötétség lesz, melyet azon lelkek üressége idéz elő, akik az Antikrisztust és a hamis prófétát követik. Nehéz lesz elviselni azt a szellemi gyötrelmet, melyet ők azon Keresztényeknek okoznak majd, akik nem lesznek hajlandóak hallgatni az eretnekséget.

Ezt pusztán azért Mondom nektek, mert így tudni fogjátok a szívetekben, hogy az általatok érzett elutasítás fájdalma amiatt lesz, mert ti – azáltal, hogy megőrzitek Szent Igémet – szenvedni fogtok az Én Nevemben.

Soha ne veszítsétek el a bizodalmat, vagy kérdőjelezzétek meg a veletek szemben majdan támasztott magas követelményeket, mert Én, a ti Királyotok vagyok az, aki rendelkezik azzal az Hatalommal, mely biztosítja, hogy ezt ti el tudjátok hordozni. És abban se kételkedjetek soha, hogy ezen Maradék Hadsereg – melynek ti most tagjai lesztek azért, hogy hűek maradhassatok Hozzám, Jézus Krisztushoz – meg lett jövendölve.

Ne hallgassatok azokra, akik próbálnak majd meggyőzni benneteket, hogy ne higgyetek ezen, a világnak szóló Szent Üzeneteimben, mert ők meg vannak tévesztve. Imádkozzatok azokért, akikben nem lesz meg az erő, vagy a tisztánlátás Lelke, és a rossz utat fogják választani az útelágazásnál. Sokan, akik a hamis prófétát fogják követni, igyekeznek majd ugyanerre az útra rántani benneteket.

Testvér testvérrel, apa fiával, anya lányával fog viaskodni – mindannyian az Igazság követésére való törekvésükben, de nagyon sokan nem veszik majd észre a hamis próféta tanításaiban lévő eltéréseket, és el fognak veszni Számomra.

Csak a bátrak és rettenthetetlenek – akik a legjobban szeretnek Engem – lesznek azok közületek, akik vezetni fogják Hadseregemet, az üdvösség felé. Vezetésemmel ők lelkek milliárdjait hozzák majd magukkal a biztonságba. Ezért nem adhatjátok fel soha.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 februári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.