RSS
 

A legnagyobb hiba, amit elkövethettek, az az, hogy azt feltételezitek, hogy csak a megátalkodott bűnösök vettetnek a pokol tüzébe

02 márc

2013. február 24. vasárnap, 22.00

Szeretett leányom, amikor a világ megtapasztalja a Nagyfigyelmeztetést, akkor két részre oszlik majd.

Az egyik részbe azok fognak tartozni, akik elfogadták a Gyónást, és akiknek lelkét elárasztotta a Szentlélek. Attól a naptól kezdve, megtérésük teljes lesz, és ennek következtében szenvedni fognak azok kezétől, akik visszautasítják Irgalmas Kezem.

A másik rész azokból a megátalkodott lelkekből fog állni, akik a fenevadhoz hűségesek, és akik szívüket és lelküket a sátánnak kötelezték el, akarattal és teljes tudatában annak, hogy mit cselekszenek. Mert hisznek az állítólagos paradicsomban, amit ő ígért nekik, amely természetesen nem létezik. Az ő sorsuk a pokol tüzében való örök szenvedés.

Ott vannak még azok a lelkek is, akik nem hisznek Istenben vagy Bennem, az ő Megváltójukban, Jézus Krisztusban. Irgalmamat sokuk nem fogja elfogadni. Őket nem fogja érdekelni lelkük állapota, mert úgy vélik, az nem lényeges. Ezek az ateisták – akik közül sokan a szívük mélyén jó emberek, de azt gondolják, hogy ők irányítják saját életüket, és hogy a világi élvezetek hajszolása fenntartja őket ebben az életben; hogy ez elég lesz ahhoz, hogy békét és elégedettséget nyújtson nekik, amelyet persze nem tud, mert ez nem lehetséges, amíg a bűn megsemmisítésre nem kerül.

Megátalkodottságuk azt jelenti, hogy amennyiben nem változnak meg, és nem fogadnak el Engem, Jézus Krisztust, nem mehetnek Atyámhoz. Nem léphetnek be a Paradicsomba, melyet Ő teremtett valamennyi Gyermekének.

A legnagyobb hiba, amit elkövethettek, az az, hogy azt feltételezitek, hogy csak a megátalkodott bűnösök vettetnek a pokol tüzébe. Sajnos mindazok, akik elutasítják Istent, nem lehetnek Isten közelében, viszont arra sem lehet kényszeríteni őket, hogy elfogadják Őt. Szabad akaratuk az Isten által számukra adott nagy Ajándék. Ezt semmiféle erőszakkal nem lehet elvenni tőlük. Saját szabad akaratuk határozza majd meg sorsukat. Vagy Kezemet és a Paradicsomba jutást fogják választani, vagy elfogadják majd a sátán által az elméjükbe ültetett hazugságokat, választásuk meg fogja pecsételni sorsukat.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 februári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.