RSS
 

Szűz Mária: Az Emberiség Önteltsége és Gőgje sértő az Isten Jelenlétére

22 feb

2013. február 13. szerda, 20.10

Szent Palástom betakarja mindazokat közületek, akik hívtok engem, a ti Égi Édesanyátokat, ezekben az időkben, a Büntetés idejében. Ahogy Örök Atyám Haragja fokozódik, nektek, drága gyermekeim, kitartóan kell imádkoznotok, hogy enyhítsétek a szenvedést, mely árvíz módjára fogja elborítani a földet.

Figyelmeteket továbbra is arra kell irányítanotok, amit Fiam mond nektek, és továbbra is egyesüljetek imában, hogy a bűnt meg lehessen bocsátani. Napról napra vastagszik az élvhajhászat felhője, ott lógva a világ nyugati része fölött, mely távol tartja magát Fiamtól.

Az Emberiség Önteltsége és Gőgje sértő az Isten Jelenlétére. Üres lelkük olyan, mint az üres edény, mely emberkéz alkotta, értéktelen gazdagsággal van tele. Kapzsi szívükben nincs hely az Igaz Szeretet, az Isten Szeretete számára. Isten Szeretete nélkül, ők nem képesek senkit sem szeretni, kivéve saját magukat. Ez azt jelenti, hogy az emberiség többet szenved, mint kellene, mert nem osztják meg a szeretetet.

Ha ti csak magatokkal törődtök, nem tudtok vigaszt nyújtani, vagy enyhíteni azok szenvedését, akik rászorulnak másokra.

Ébredjetek, gyermekek. Csak akkor fogjátok tudni elnyerni szeretett Fiam Irgalmát, ha megnyitjátok szíveteket az Igazságra.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 februári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.