RSS
 

Isten Anyja: Krisztus maradék egyháza Győzni fog

08 feb

2013. január 31. csütörtök, 15.30

Szeretett gyermekeim, Isten gyermekei, Én vagyok a ti mennyei Édesanyátok, az Irgalom Anyja, az Üdvösség Anyja. Ti vagytok az én drága gyermekeim, és Én rátok borítom fátylamat, az üdvösség fátylát, ahogy megfáradt lelketek kínok közt vergődik.

Gyermekeim, imádkozzatok Fiamhoz, teljes hittel és az Ő Irgalmába vetett teljes bizalommal. Ő soha nem hagy cserben benneteket. Habár fájdalomtól és szomorúságtól szenvedtek, mert ismeritek az Igazságot, és nyomorultul érzitek magatokat a körülöttetek lévő gonoszság láttán, nyugodjatok meg. Mert Isten, az én Atyám szeretete körülölel benneteket, és a Fiam által nektek adományozott Kegyelmekkel vagytok megáldva, mely gazdagítja a lelkeket.

Nem szabad engednetek, hogy a félelem és aggodalom eltérítsen benneteket attól a szereptől, melyet Fiam formált belőletek. Krisztus maradék egyháza győzni fog, és ennek következtében több milliárd lelket fog szerezni, akiket Isten Trónja előtt mutat majd be.

Micsoda áldás ez számotokra. Ti, akik vezetni és segíteni fogjátok Fiam Imahadjárati Imacsoportjait, lelkek milliárdjait mentitek meg. Semmihez sem foghatóak ezek az imák, melyek Ajándékként adattak az emberiségnek, és különleges Kegyelmek fűződnek hozzájuk. Ti nem tudjátok, hogy ha ezeket az imákat imádkozzátok, harmincszor több lelket segítetek megmenteni. Ezekkel az imákkal meg tudjátok vigasztalni Fiam Szívét, azáltal, hogy ezek gyarapítják azon lelkek számát, akikre Neki szüksége van, hogy beteljesítse Üdvösség – Tervét.

Köszönöm, hogy válaszoltok Fiam Mennyből jövő kérésére. Sok Kegyelemben részesültetek az elmúlt két hétben. Ezen kegyelmek gyümölcsei egyre világosabbá válnak számotokra, ahogy haladtok előre az Igazság Útján, az örök élet felé.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.