RSS
 

Isten Anyja: Imádkozzatok mindazokért a felső körökben lévőkért, akiknek hatalmuk van nemzeteitek felett

12 feb

2013. február 6. szerda, 14.55

Gyermekem, most minden imádat azokért a tévelygő lelkekért ajánld fel, akik nem ismerik el Isten Létezését.

A világban szétszóródva a szegény lelkek egy olyan időszakot élnek át, amikor hazugságokkal gyötrik őket. Ezeket a hazugságokat a csaló ültette el szívükben. Ha nincs szívükben az Isten Világossága, nincs mit örömmel várniuk. Nem tisztelik Istent, így igyekeznek egyfajta pótlékot keresni a helyére. A pótlék rendszerint más emberek vagy anyagi javak iránti bálványimádásban nyilvánul meg. Békekeresésük végén csak nyugtalanság és összezavarodottság lesz bennük. Sosem fognak békére lelni addig, amíg nem szeretik Istent.

Szeretett Atyám – Fia, Jézus Krisztus Irgalma által – kiárasztja az Ő Világosságát és Szeretetét az ilyen lelkekre. Ők nem fogadják el ezeket a Kegyelmeket, és hátat fordítanak az egyetlen lehetőségüknek az örök béke és boldogság elérésére.

Imádkozzatok mindazokért a felső körökben lévőkért, akiknek hatalmuk van nemzeteitek felett, mivel rettenetesen szenvednek. Minden nap támadja őket a gonosz, hogy eszközként használhassa őket az Isten gyermekeinek való nehézségek okozásában. Már kész a tervük arra, hogy kiirtsák Isten minden nyomát azon nemzetek életéből, amelyek felett uralkodnak. Amint felfedik igaz szándékukat, ők maguk is azonnal áldozatokká válnak, ugyanúgy, mint azok a lelkek, akik az ő uralmuk alatt senyvednek majd. 

Íme, egy imahadjárati ima, melyet imádkoznotok kell a kormányzatok megvilágosításáért, hogy Isten Kegyelme beboríthassa a világ vezetőit.

Imahadjárat (98) Ima Isten Kegyelméért, hogy borítsa be a világ vezetőit 

„Ó, Boldogságos Szűzanya, Üdvösség Anyja, kérlek, kérleld meg Fiadat, hogy árassza ki Kegyelmeit és Szeretetét a világot irányító vezetőkre. 

Imádkozz, hogy Isten Világossága gyógyítsa ki őket vakságukból, és nyissa meg kőszívüket. 

Akadályozd meg őket abban, hogy ártatlan embereknek üldöztetést okozzanak. 

Kérlek, imádkozz, hogy Jézus vezesse őket, és állítsd meg őket, hogy ne tudják megakadályozni azt, hogy Jézus Tanításainak Igazsága eljusson a nemzetekhez, az egész világon. Ámen.” 

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 februári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.