RSS
 

Imahadjárat (100) Ima a Kereszténység Fennmaradásáért

22 feb

2013. február 13. szerda; 11.20

Imahadjárat (100) Ima a Kereszténység Fennmaradásáért

“Ó, drága Jézus, azokért a készségekért könyörgünk Hozzád, melyekkel túlélhetjük a most ránk váró megpróbáltatásokat, amint az utolsó Igaz Pápa befejezi a Tőled kapott Megbízatását.

Segíts elviselnünk a szörnyű bánásmódot, mellyel most szembe kell majd néznünk, az általunk egykor megismert Egyház összeomlása miatt.

Ne engedd, hogy valaha is eltérjünk Isteni Igéd Igazságától.

Segíts, hogy csendben viseljük, amikor vállunkra nehezednek a támadások, melyek arra csábítanak bennünket, hogy fordítsunk hátat Neked, és a Szentségeknek, melyeket te adtál a világnak.  

Borítsd be Hadseregedet azzal az erőteljes Szeretettel, melyre szükségünk van, mint egy védőpajzsra, hogy megvédelmezzen bennünket a hamis prófétával és az Antikrisztussal szemben.

Segítsd meg földi Egyházadat, hogy terjeszkedjen és sokasodjon, hogy ki tudjon tartani az Igazság mellett, és segítsen Neked testvéreinket vezetni az Igazság Útján, hogy kellően felkészüljünk Második Eljöveteledre. Ámen.”

 

Teljes üzenet - A Szabadkőművesek már beszivárogtak földi Egyházamba, és hamarosan az egyházszakadás – amint az megjövendöltetett -, megosztottságot és nyugtalanságot fog előidézni hithű Szolgáim körében


 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in Imahadjárat

 

Comments are closed.