RSS
 

Az embernek mindenkor törekednie kell arra, hogy hasonlóvá váljon Hozzám

12 feb

2013. február 4. hétfő, 22.45

Drága, szeretett leányom, ahogy gyarapodnak a csapások, szerte az egész világon, az embernek, a maga egyszerű módján, mindenkor törekednie kell arra, hogy hasonlóvá váljon Hozzám.

Mindennapi életetek során fontos, hogy úgy bánjatok másokkal, ahogyan arra földi Időm alatt Tanítottalak benneteket. Előbb mindig gondolkozzatok, mielőtt bármi olyat cselekszetek, mely oly módon lehet hatással egy másik személyre, amely konfliktust okozhat. Ha segítséget kérnek tőletek, segítsetek. Ha valaki veszekedést generál veletek, melyről tudjátok, hogy fájdalmat fog okozni másoknak, hagyjátok abba a veszekedést. Annak, ahogyan másokkal kommunikáltok, közvetlen hatása lesz lelki békétekre. Ha másokkal igazságtalanul, tisztességtelenül bántok, ha rosszakat mondotok róluk, vagy ha megpróbáljátok becsapni őket, akkor azt magatokkal teszitek. Mert Én akként foglak Megítélni benneteket, ahogyan másokkal bántok. Bárminemű jóságot táplálhattok szívetekben, hogy edényekké válhassatok, így úgy bánhattok másokkal, ahogy Én bánnék velük. Mert minden cselekedet, melyet azért tesztek, hogy megörvendeztessetek Engem, nagy Dicsőséget szerez Istennek.

Mindig az Igazságot keressétek mindennapi életetek során, mivel az fog segíteni nektek küzdelmeitekben a gonoszság ellen, mellyel szembetaláljátok majd magatokat eme Velem való küldetés minden egyes szakaszában.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 februári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért