RSS
 

Atyám már megkezdte a beavatkozást, és Haragja meg fogja rázni a földet

07 feb

2013. január 30. szerda, 23.10

Drága, szeretett leányom, fokozódik az emberi élet pusztítása, azok keze által, akik nem tartják tiszteletben Isten eme Ajándékának jelentőségét. Atyám haragja – ezen förtelmes bűn miatt – olyan méreteket öltött, hogy Dörgedelmeit hallani lehet az egész Mennyben.

Haragjának Keze száműzni fogja ezt a gonoszságot, amint Kiragadja majd ezeket a gonosz embereket, és elpusztítja őket. Minden – állatként lemészárolt – emberért, Atyám a pokol tüzére fogja vetni a gyilkost.

Szeretném, ha tudnátok, hogy amint a háborúk fokozódnak, a diktátorok köreiben lévő gonoszok támadva lesznek. El fogják távolítani őket, és azzal az Igazságossággal mérnek majd nekik, melyet magukra vonnak.

Az emberek nem látják azt, amit Én látok. Ők nincsenek tudatában a gonoszság mértékének, mely az élet kipusztítását, a föld pusztulását és az emberek üldöztetését eredményezi, felebarátaik által.

Atyám már megkezdte a beavatkozást, és Haragja meg fogja rázni a földet. Nagyon. Ennek a gonoszságnak a gyökere az, hogy az ember nem fogadja el Isten Létezésének Igazságát. Az ember úgy játszadozik az élettel, mintha ő irányítana minden létezőt a földön, melyek fölött neki nincs is hatalma. Nem folytatódhat tovább ez a gonoszág. Ez azokra fog vonatkozni, és azok fognak Istentől való félelmet érezni, akik nem ismerik el az Ő Törvényeit.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.