RSS
 

A jelek, melyeket Küldök majd, azonnal felismerhetőek lesznek

09 feb

2013. február 2. szombat; 15.30

Drága, szeretett leányom, Én szeretlek téged, és ennek a Szent Feladatnak minden pillanatában veled Vagyok. Én jelen Vagyok, vezetve téged minden általad vállalt feladatban, annak érdekében, hogy Szavam (Üzenetem) Isten minden egyes gyermekéhez eljusson.

Soha ne engedd, hogy bármilyen zavaró hatás vagy kudarc akadályozzon téged, illetve késleltesse azt, ami most egy fontos Küldetés az emberiség megmentésére.

Amikor Követőim Imacsoportokban gyűlnek össze, ők is érezni fogják Isteni Jelenlétemet, és Én különféle módokon fogom felfedni Magam előttük. A jelek, melyeket Küldök majd, azonnal felismerhetőek lesznek.

Ki fogom árasztani Szeretetemet, Gyógyításomat, Kegyelmeimet és Áldásaimat. Ez egy olyan korszak, amikor semmi sem lehetetlen, ami mindenki javát szolgálja, ha az Isten Akaratával egyező.

Most, hogy Imacsoportjaim összekapcsolódnak, maradék Hadseregem kivirágzik és növekszik. Éppúgy, ahogyan a magok, melyek csak néhány szívben lettek elültetve a kezdetekben, növekedésnek indultak, és megszaporodtak több mint kétszáz országban, melyek közül sok ismeretlen számotokra, legdrágább Követőim.

Folytassátok az alapok építését, lépésről lépésre. Minden megmozgatott kő fontos, mivel végül ez fogja alkotni a Mennybe vezető Lépcsőt.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 februári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért