RSS
 

A hamis próféta most elfoglalja Rómában a Széket

24 feb

2013. február 17. vasárnap, 19.00

Szeretett leányom, a Katolikus Egyházban lévő egyházszakadás, amint az megjövendöltetett, most látható lesz az egész világ számára. Szeretett Szent Helytartóm, XVI. Benedek pápa távozása a vég kezdetét jelzi. Az elmúlt két év során, Én általad, azaz választott Prófétámon keresztül próbáltam felkészíteni földi Egyházamat erre a szomorú eseményre.

A Szabadkőműves elit megragadta az irányítást Egyházam felett, és a leggonoszabb megtévesztést alkalmazzák a Katolikusokon. Róma Kulcsai már az Én Kezemben vannak, lévén, hogy Atyám már átadta Nekem azokat. Én fogom irányítani valamennyi Követőmet, hogy az Igazság fennmaradhasson, és hogy Szent Igém érintetlen maradjon.

A hamis próféta most elfoglalja Rómában a Széket, és Szavamat, csakúgy, mint anno földi Időm során, eretnekségként fogják kezelni.

Ne legyenek kételyeid afelől, hogy amint ismertetik a világgal a megtévesztést, mintha az új uralom az Igazságot képviselné, te, leányom, rettenetesen szenvedni fogsz az Én Szent Nevemben, csakúgy, mint az előtted járt próféták.

Követőimnek meg kell őrizniük nyugalmukat, és imádkozniuk kell mindazon felszentelt Szolgáim üdvösségéért, akiket magával fog ragadni ez a förtelem. Hívom őket, hogy az alábbiak szerint cselekedjenek.

Továbbra is kövessétek Tanításaimat. Soha ne mondjatok le Isten Igéjéről. Maradjatok hűek szent kötelességeitekhez, és úgy szolgáltassátok ki a Szentségeket, ahogyan Én azt tanítottam nektek.

A Katolikus Egyház Tanításai, Péter Apostolom általi alapításán alapulva, továbbra is örök érvényűek lesznek. Most ez meg fog változni, amikor a közelgő változások megrengetik az alapját.

Hamarosan már nem fogjátok felismerni Egyházamat, és nagyon kellemetlenül fogjátok érezni magatokat, amikor tanúi lesztek annak, ahogyan Szent Igémet megmásítják.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 februári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.