RSS
 

Szűz Mária: Nem mindenki fogja elfogadni a szabadságot. Sokan a gonosz oldalán állnak majd, és elutasítják Fiamat

04 jan

2013. január 2. szerda, 06.29

Gyermekem, sok minden fog most kibontakozni a világban, és számos esemény elkerülhetetlen annak érdekében, hogy Isten gyermekei megtisztuljanak.

Fontos, hogy mindenki kitárja a szívét az Igazságra, Isten Szent Szavára (Üzenetére). Ha nem tárják ki szívüket, nem fogják tudni elfogadni Fiam – emberiségnek tett – ígéretének Igazságát.

Fiam újra el fog jönni, méghozzá hamarosan, hogy visszaszerezze az Ő földi Királyságát. Ez nagy nehezen ki lesz szabadítva a sátán gonosz szorításából. Isten minden gyermekének felajánlásra kerül a szabadság, mely nélkül nem egyesülhetnek Fiammal.

Nem mindenki fogja elfogadni a szabadságot. Sokan a gonosz oldalán állnak majd, és elutasítják Fiamat. Ők annyira gyarlóak lesznek, hogy nem fogják elfogadni az Ő Ígéretét, és továbbra is hajszolni fogják a világi ambíciókat.

Kérlek benneteket, gyermekek, legyetek nagylelkűek ezen lelkek iránt. Ők nemcsak, hogy elutasítják majd Fiam Irgalmasságát, hanem zaklatni és gúnyolni fogják mindazokat a bátor lelkeket, akik felállnak majd, és hirdetik Isten Igazságát.

Folytassátok a napi imádságot, gyermekek, és adjátok át minden esetleges félelmeteket Fiamnak. Ő szeret benneteket, és le szeretné venni rólatok az efféle bánat és szenvedés terhét. Jöjjetek hozzám, szeretett Édesanyátokhoz, és Én meg fogom kérni Fiamat, hogy erősítse meg Iránta való hűségeteket.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.