RSS
 

Szűz Mária: Harcolnotok kell minden olyan törvény és érvelés ellen, mely támogatja az abortuszt

25 jan

2013. január 19. szombat; 20.45

Gyermekem, mikor a gonosz cselekedetek fokozódnak és terjednek, amint a nemzetek megkísérlik bevezetni az abortuszt, a Szentlélek leereszkedik Isten gyermekeire, hogy összeszedhessék bátorságukat, hogy felvegyék a harcot.

Az abortusz a legsúlyosabb bűn Atyám Szemében. Nincs az az érv, mely felhozható lenne Számára, mely igazolhatná ezt az Isten Teremtése elleni aljas tettet. Az abortusz az emberiség Szent Megteremtése elleni gyalázat, és szörnyű büntetést von maga után.

Minden érvet be fognak vetni majd nemzeteitekben az abortusz igazolására, de soha, semmi nem teheti azt elfogadhatóvá Isten számára. Senkinek sincs joga beavatkozni az Élet Ajándékába, melyet Isten – a mindenség Teremtője – hozott létre.

Sok szegény lélek azt hiszi, hogy együttérzést és megértést mutat, amikor szemet huny az abortusz felett, de valójában egy súlyos bűn, a gyilkosság felett hunynak szemet. Harcolnotok kell minden olyan törvény és érvelés ellen, mely támogatja az abortuszt, és védelmeznetek kell Isten gyermekeinek – édesanyjuk méhében való – életét. Soha nem szabad félnetek, mikor az élet szentségét hirdetitek.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok azokért a lelkekért, akik nem tudják elfogadni az élet fontosságát, és Isten Szent Cselekedetét, a Teremtést. Ezeknek a lelkeknek szükségük van imáitokra és türelmetekre. Mutassátok meg nekik, hogy nem fogjátok elfogadni azon kéréseiket, miszerint kövessetek el gyilkosságot Isten egy meg nem született gyermeke ellen.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért