RSS
 

Szűz Mária: Fiam minden nyomának eltüntetése a vég kezdetét fogja jelenti

23 jan

2013. január 18. péntek, 19.30

Gyermekeim, fordult a kocka, ahogy a bűn folyamatosan terjed mindenütt. Ahogy a bűn elfogadottá válik az emberek szívében, a világ fájdalmában fog nyögni a sötétség súlya alatt.

A világháború jelenleg tervezés alatt áll, és hamarosan ez fel fogja tárni azt az ocsmányságot, mely a világ azon vezetőinek szívében rejlik, akik – mintegy köldökzsinór által – össze vannak kapcsolódva. Az egyik élteti a másikat, de hamarosan egyikük sem marad saját nemzetének vezetője, mert csak egyetlen úrnak fognak felelni, az Antikrisztusnak.

Lehet, hogy sokak szemében semmit sem változott a világ, de ez nem így van. Az egész emberiség azon gonoszság miatt fog szenvedni, melyet a megtestesült démonok idéztek elő, akik a hatalom köreiben mozognak. A gonosz vezetők rabszolgái által birtokolt hatalom oda fog vezetni, hogy az emberi jogok el fognak tűnni. Már láthatóak a jelek. Hamarosan el fogják törölni ezeket, mind, és nektek Fiamban kell bíznotok, és átadni magatokat Neki, hogy el tudjátok viselni az igazságtalanságokat, melyeknek tanúi kell, hogy legyetek.

Fiam minden nyomának eltüntetése a vég kezdetét fogja jelenti. Ha ez megtörténik, tudni fogjátok, hogy a Második Eljövetel ideje közel van.

Ki kell tartanotok az imában, gyermekek, és folyamatosan imádkoznotok kell az Imahadjárat imáit, mert ezek nagyon hathatósak, és segítenek majd enyhíteni a  gonosz csoport által jelenleg tervezett szenvedést.

A föld meg fog rázkódni most ott, ahol ezen démoni befolyás alatt álló vezetők székhelyei találhatóak. A Magasságos Isten Keze le fog sújtani a földre, de sokan azok közül, akik bűnös életet folytatnak, megmenekülhetnek imáitok által.

A gonosz befolyása most érezhető az Egyházak és azok körében, akik Isten Szent Igéjét hirdetik. Ők az elsődleges célpontjai a gonosznak, és az Antikrisztus nem fog felhagyni azon törekvésével, hogy megsemmisítse valamennyi Keresztény Egyházat.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy Krisztus hadserege megőrizze nyugalmát, és békéjét. Ha maradéktalanul bíztok Fiamban, átadván szabad akaratotokat Neki, akkor erősek lesztek. Akkor ki fogjátok állni ezeket a megpróbáltatásokat.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.