RSS
 

Szűz Mária: Azért szenved olyannyira, és van ilyen nagy sötétségben oly sok ember, mert nem hisznek Istenben

07 jan

2013. január 3. csütörtök, 21.00

Gyermekem, azért szenved olyannyira, és van ilyen nagy sötétségben oly sok ember, mert nem hisznek Istenben.

Elenyészett a hit, melyet az arra kijelölteknek kellett volna beleplántálniuk minden egyes lélekbe. Oly sokan fordultak el Istentől, és most jönnek rá arra, hogy életük üres és értelmetlen. Amikor a lelkek hátat fordítanak Istennek, nyugtalanná válnak. Az űrt hamis dolgok iránti szeretettel töltik ki, mely sosem fogja kielégíteni béke utáni vágyukat.

Az igazi békére Fiam Szent Szívén át lelhettek. Ha elfogadjátok Jézus Krisztust, mint Megváltótokat, akkor sosem fogtok meghalni. Sem lelki szárazságban maradni. Fiam üdvösséget szerez nektek, és még ti, a leggyengébbek is, egy belső erőre leltek majd, ha hívjátok Őt.

Fiam Irgalmas Kezét fogja nyújtani azoknak, akiknek sosem tanították az Igazságot, mert megtagadták azt tőlük. Fiam meg fogja világosítani őket, mert ők azok, akiket Fiam az Ő Dicsőséges Királyságába szeretne vinni.

Isten Dicsősége meg fog menteni benneteket, ha nyitott szívvel befogadjátok az Igazságot. Ha megismeritek Isten Jóságát, soha többé nem tudtok senkit és semmit Ő elé helyezni.

Kérlek, imádkozzatok, hogy az Igazság Világossága megnyissa majd valamennyiőtök elméjét, szívét, testét és lelkét a Nagyfigyelmeztetés alatt. Ezért küld Isten egy ilyen ajándékot, az Irgalmasság Ajándékát. Kérlek, válaszoljatok az Ő Hívására.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért