RSS
 

Szólítom mindazokat, akik bizonytalanok a tekintetben, hogy vajon Én Létezem, vagy sem

09 jan

2013. január 3. csütörtök, 21.10

Drága, szeretett leányom, Szólítom mindazokat, akik bizonytalanok a tekintetben, hogy vajon Én Létezem, vagy sem.

Tudom, mennyire nehéz hinnetek egy olyan életben, mely más, mint amit most éltek. Tudom, hogy nehéz elfogadnotok Isteni Jelenlétemet. Mégis, tudnotok kell, hogy amikor szerettek valakit, ezt az Ajándékot a lelketekben lévő Isteni Jelenlét teszi lehetővé. Használjátok ezt a szeretet arra, hogy hívtok Engem, és Én meg fogom szólítani a ti szíveteket.

Ez egy olyan kor, amikor nagyon hamarosan, ösztönösen tudni fogjátok, hogy számos eseményt a világban, a kegyetlen lelkületű emberek szívében jelen lévő gonoszság idéz elő.

Ez az az időszak, amikor Én a Hangomat hallatom köztetek. Prófétáim által Beszélek, hogy megvilágosítsalak benneteket, hogy Megmutathassam nektek az irántatok érzett Szeretetemet. Ne távolodjatok el Tőlem. Lelketekben ott van az Engem illető felismerés szikrája. Most itt az idő, hogy elgondolkozzatok a jövőtökön, mert tudnotok kell a következőt. Nélkülem, Szeretetem és Irgalmam nélkül, soha nem fogtok békére lelni.

Én vagyok az Igazság. Én olyan híreket hozok, melyek lehet, hogy kellemetlenek számotokra, de Én az Igazságot szólom. Az Igazságot eleinte nehéz elfogadni, mert ez a rosszat és a jót egyaránt kinyilatkoztatja. Az emberek csak a kellemes oldalt akarják látni, de nagyon gyakran a szívélyes udvariaskodások látszata egyszerűen elfedi az Igazságot. Sokan nem ízlelhetik meg az Igazságot – Isten, a mindenség Teremtőjének Létezését –, mégis készek elfogadni a nekik bemutatott hazugságokat.

Ezek csak múlandó formái az izgalomnak, és értelmetlenek. Ezeknek sikerül megzavarniuk benneteket, és a biztonság hamis érzetét nyújtják. De ezek lényeg nélküliek.

Ne feledjétek, földi időtök csupán egyfajta száműzetés, melyet a bűn idézett elő.

Amikor Én először jöttem, azért jöttem, hogy megváltsam az emberiséget a bűntől. Sajnos, nem fogadtak örömmel Engem. Mielőtt még jogot formálhattam volna Királyságomra, meggyilkoltak, és Kereszthalált haltam. Ahogyan azt megjövendölték, Én most újra el fogok jönni, követelvén az Atyám által Nekem ígért Királyságot. Ezúttal, Én fel foglak készíteni benneteket mind, erre az eseményre, mert Én a legnagyobb ajándékot ígérem most nektek.

Ti Isten gyermekei vagytok, akár elfogadjátok ezt a tényt, akár nem. Nagyon szeretve vagytok. Én megvilágosítalak majd benneteket, ha Hozzám jöttök, és Segítségemet kéritek. Nincs mitől félnetek, mert Én vagyok a ti szeretett Jézusotok, és értetetek Haltam iszonyú kínhalált. Nemsokára véget ér szenvedésetek, melynek során elveszetten, zavartan bolyongtok, és lehetetlennek találjátok, hogy békére leljetek.

Jöjjetek, kövessetek Engem. Nagy terveim Vannak, és Istenségemről meg fogtok bizonyosodni mindannyian. Azok, akik továbbra is elutasítanak Engem, még ők is meg lesznek ajándékozva az Igazsággal, mikor Dicsőséges Második Eljövetelemnek tanúja lesz hétmilliárd ember.

Akkor senki sem fogja tagadni, hogy Én Létezem. Ez lehetetlen lesz számukra, mégis sokan nem lesznek hajlandóak elfogadni az Új Királyságot, melyet Én fogok felfedni Isten valamennyi gyermeke előtt.

Ne forduljatok el, mert Én meg szeretnélek menteni benneteket, és el szeretnélek vinni titeket, az egész emberiséget, abba az örökségbe, melyre mindannyian születtetek.

Szeretett Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.