RSS
 

Soha ne féljetek Tőlem, mert Én békével jövök

01 jan

2012. december 29. szombat; 19.36

Drága, szeretett leányom, ismét Mondom mindannyiatoknak, drága Tanítványaim, ne féljetek. Habár aggasztó lehet számotokra tanújának lenni az elkövetkező eseményeknek, emlékezzetek ezen Szent Szavaimra, melyeket most adok nektek.

Az emberiség iránti Szeretetem oly hatalmas, hogy Én könnyen megbocsátok; bármely bűnt, nem számít, mennyire visszataszító, ha igaz bűnbánatot mutat a bűnös. Soha ne féljetek Tőlem, ha igazán szerettek Engem, mert Én mindenkor védelmezlek benneteket. Igen, ti szenvedni fogtok az Én Nevemben, ha Engem követtek. De ez olyasvalami, amit el kell fogadnotok. Ez nagyon kis ár, mely azért a Dicsőségért fizetendő, amely rátok vár.

Ugyanakkor azok, akik szembe mennek Velem, abban a téves hitben, miszerint nekik nincs szükségük Isten Jelenlétére az életükben, nekik van félnivalójuk. Ezek a bűnösök – akik sosem fognak megbánást tanúsítani, mivel azt hiszik, hogy ők irányítják saját sorsukat – a pokol mélyére zuhannak majd. Ez a gonosz által eléjük helyezett kelepce egy ketyegő órához hasonlítható. Mert az ő idejük rövidül le minden egyes perccel, amelyben továbbra is elhagynak Engem. Kevés az ő idejük, hogy megmentsék magukat a Szememben.

Tudnotok kell, hogy a lelkek csatájának két hadserege már felsorakozott, hogy felkészüljön a háborúra. Telik az idő, így kérlek, mindig álljatok készen.

Soha ne féljetek Tőlem, mert Én békével jövök. Ugyanakkor féljetek a fenevadtól, aki látszólag békével jön, de aki azért jön, hogy elpusztítson benneteket. Ő, a gonosz, és az ő követői a földön azok, akiktől félnetek kell. Nem Tőlem.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 decemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért