RSS
 

Ne figyeljetek a túlzó állításokra, amiket esetleg hallotok a végidőkkel kapcsolatban

14 jan

2013. január 8. kedd, 21.00

Drága, szeretett leányom, ha Én fel szeretném készíteni a világot Második Eljövetelemre, akkor arra kell kérnem valamennyi Követőmet, hogy bízzanak Bennem, teljes mértékben. Szeretlek benneteket. Én mindig meghallgatom imáitokat, hogy mérséklődjenek azok a gonosz tettek, melyeket Isten ellenségei terveznek jelenleg a világban.

Én megvédelek benneteket, szeretett Követőim. Habár Én soha nem tudnám elrejteni előletek az Igazságot, figyelmeztetnem kell benneteket azokra a téves próféciákra, melyeket a világban lévő hamis próféták közölnek jelenleg, és melyek félelmet keltenek a lelkek szívében.

Mint már említettem, Atyám Keze le fog sújtani a gonosz emberekre, amikor ők próbálják elragadni Isten gyermekeit a földről, még mielőtt alkalmassá válnának Királyságomba belépni.

Soha nem szabad hagynotok, hogy a félelem megölje a reményt, vagy hogy a rettegés megölje a szeretetet. A szeretet megsemmisíti a gonoszságot. A szeretet növekedni fog a világban, és el fog terjedni Isten Kegyelmének köszönhetően, válaszul az Ő Gyermekei imáira.

Ne figyeljetek a túlzó állításokra, amiket esetleg hallotok a végidőkkel kapcsolatban. Ne engedjétek, hogy az ilyen mesék – melyeknek többsége kitaláció – felzaklassanak, vagy megijesszenek benneteket. Én, Jézus Krisztus, Irgalmasságomban, el fogom pusztítani a gonoszságot, mivel soha nem fogok lemondani a lelkekről. Isten maga a Szeretet. Isten Hatalma Mindenható.

Isten maga az Irgalom. Soha ne feledjétek ezt.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, mert nem engedhetitek, hogy szívetek zaklatott legyen, amikor az ima enyhíteni tudja a világban lévő gonoszság nagy részét. Adjátok át magatokat Nekem szeretettel, reménnyel és örömmel, és Én elveszem minden félelmeteket és felesleges aggodalmatokat.

Amikor egy nagy ünnepségre készültök, mindig vidámak és izgatottak lesztek. És habár sok zűrzavar és nehéz akadályok fordulhatnak elő a nagy nap előtt, minden feledésbe fog merülni, amikor a nap hajnalban felvirrad a várva várt napon.

Így kell tekintenetek Második Eljövetelemre. Habár a gonoszság, melynek tanúi lesztek addig, rémületet és undort kelt majd bennetek, de rövid életű lesz, mert hamarosan minden feledésbe fog merülni.

Legyetek nyugodtak. Soha ne veszítsétek el a Nagy Irgalmasságomba vetett reményt. Soha nem fogom cserbenhagyni azokat, akik szeretnek Engem.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért