RSS
 

Már folyamatban van a Katolikus Egyház – saját körein belülről történő – elpusztítását célzó terv

18 jan

2013. január 12. szombat, 15.10

Drága, szeretett leányom, ez a következő szakasz ideje Tervemben, mely felkészíti a világot az Új Korszakra, az Új Paradicsomra, az Általam, az Emberfia által ígért Királyságra.

Hadseregemnek most össze kell gyűlnie, és imában egyesülnie, mert most felerősödött a lelkekért vívott csata. Most teljes gőzzel beindulnak a gonosz csoport globális szintű tervei, hogy törvényessé tegyék a háborúkat, az eutanázia és az abortusz általi gyilkosságokat.

Már folyamatban van a Katolikus Egyház – saját körein belülről történő – elpusztítását célzó terv. A hatalmi pozícióban – különösen a Katolikus Egyházon belül – lévő lelkeknek, akik jóváhagyják a bűnt, és próbálják törvénybe iktatni azt, tudniuk kell a következőt. Szörnyen szenvedni fogtok. Atyám Keze be fog avatkozni, és megsemmisíti terveteket.

Szörnyű büntetetés vár majd minden férfire és nőre, akik Isten Akaratával ellentétes törvényeket igyekeznek bevezetni. Nemcsak rájuk fog lesújtani Atyám Keze, hanem saját nemzetük is meg lesz büntetve.

Már eleget tűrt Atyám. Nem fogja tovább eltűrni az ilyen beavatkozásokat az Ő Teremtésébe. A Föld megrázkódik majd, és nem lesz olyan, aki ezt ne észlelné.

Micsoda gonoszság van jelen. És micsoda galádság áll készen, melynek során iszonyú förtelmek kerülnek bevezetésre az emberiség által, melyek sértik az Istent. Ezen tettek miatt kell majd az emberiségnek szembenéznie Atyám Haragjával. Az ima, és még több ima, meg tudja állítani ezt a gonoszságot. És imáitoknak köszönhető az, hogy elhalasztódtak az Isteni Beavatkozások az emberiség megbüntetésére. Most el lesznek söpörve a föld színéről azok a nemzetek, akiknek vezetőit a gonosz lélek vezérli.

Szeretett Követőim, rettenetesen szenvedni fogtok, amikor tanúi lesztek az Isten Törvényeivel szembeni engedetlenségeknek. Továbbra is imádkoznotok kell az Atyám általi büntetések enyhítésének érdekében.

Most minden nemzetben a lehető legtöbb Imahadjárati imacsoportot kell megalakítanotok. Ezáltal mérsékelni fogjátok a gonosz csoport tevékenységét.

Türelmem soha nem ér véget, de az emberiség – még Második Eljövetelem előtt – meg lesz büntetve gonosz tetteiért. Ez a büntetés egy időre elhalasztódott, de Atyám jóváhagyja majd az ökológiai megbolydulásokat, a lelkek megtisztulása érdekében. 

Íme egy fontos Litánia az Atyám általi büntetés enyhítését segítendő.

’Jézus az Emberiséghez’ Litánia (4) Isten, az Atya általi büntetés enyhítésére

Ó, Magasságos Isten,
Irgalomért esedezünk Hozzád, Gyermekeid bűnei miatt.
Hálát adunk Neked a föld Ajándékáért.
Hálát adunk Neked az emberi élet Ajándékáért.
Féltve őrizzük az élet Ajándékát.
Óvjuk az élet Ajándékát.
Hálát adunk Neked az Ajándékért – Fiadért, Jézus Krisztusért.
Hálát adunk Neked a Megváltás Ajándékáért.
Dicsőítjük Istenségedet.
Átadjuk magunkat Neked, teljesen, hogy a Te Szent Akaratod beteljesedhessen, amint a Mennyben, úgy a földön is.
Hálát adunk Neked a Lelkiismeret – Átvilágítás Ajándékáért.
Hálát adunk Neked az örök élet ígéretéért.
Örömmel üdvözöljük az Új Paradicsomot.
Esedezve kérünk, ments meg minden lelket, azokat is, akik gyötörnek Téged, és akik elvesztek a Számodra.
Hálát adunk Neked valamennyi Gyermeked iránti Szeretetedért.
Hálát adunk Neked a prófécia Ajándékáért.
Hálát adunk Neked az ima Ajándékáért.
Kérünk, adj nekünk békét és üdvösséget. Ámen.” 

Leányom, ez a Küldetés még nehezebbé fog válni, amint az emberek egymás iránti gyűlölete felerősödik, és elharapódzik.

Isten hűséges tanítványai abba a kísértésbe fognak esni, hogy engedjenek a bűnöknek, melyek a tolerancia törvényeinek lesznek álcázva. Ellen kell állnotok minden olyan kísértésnek, melynek célja, hogy fordítsatok hátat Tanításaim Igazságának. Ha minden megpróbáltatásotokat Szent Kezembe helyezitek, sokkal könnyebbnek fogjátok találni ezt – a lelkek megmentését szolgáló – Küldetést.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.