RSS
 

Istenségem ellenére, émelyítő undor fog el az emberek bűneitől

21 jan

2013. január 14. hétfő, 18.12

Drága, szeretett leányom, már kevés az idő a Nagyfigyelmeztetésre való felkészülésre. Ez az az időszak, amikor mindegy, milyen gyötrelmes is az üldöztetés, Szent Szavamon kívül mindent figyelmen kívül kell hagynotok.

Amint az előkészületek megkezdődnek, senki sem állíthat meg benneteket, szeretett Követőim, aközben, hogy felkészítitek lelketeket, és imádkoztok azokért, akik halálos bűnben fognak meghalni a Nagyfigyelmeztetés során.

Ti, szeretett Követőim és Felszentelt Szolgáim, el fogjátok szenvedni azt a kínt, melyet Én érzek, amikor a nyomorult bűnösökre nézek. Istenségem ellenére, émelyítő undor fog el az emberek bűneitől, amint azok Szemeim előtt felvonulnak.

Önteltségük, az arcátlanság és a gőg, amit ezek a bűnösök mutatnak, pontosan a sátán és az ő démonainak tulajdonságaira hasonlítanak. Ezek a gonosz lelkek nyelték el Isten gyermekeinek lelkét, hogy többé már ne tűnjenek azoknak a gyermekeknek, akik hajdanán voltak, első lélegzetvételükkor.

Olyannyira telve vannak gőggel, és olyannyira meg vannak győződve legyőzhetetlenségükről, hogy már nem képesek hagyni, hogy Isten Lelke megérintse a lelküket. Emiatt van szükségük a ti imáitokra.

Én megáldalak benneteket a Kegyelemmel, hogy megmenthessétek ezeket a lelkeket, és nektek – Én érettem– segítenetek kell Nekem, hogy Én segíthessek nekik.

Amikor az ember már nem elégszik meg saját testi vágyainak kielégítésével, akkor úgy érzi, bele kell avatkoznia Teremtésembe. Akkor aztán olyan lépéseket tesz, melynek során nemcsak, hogy próbálja utánozni Isten Hatalmát, amikor az emberi élet Teremtéséről és elvételéről van szó, hanem azt is gondolja, hogy megvan a hatalma arra, hogy Isten Létezését helyettesítse. Az ember jelenleg saját istenségében hisz, mely csak egy hazugság, amit a sátán plántált a lelkébe, akinek hűséget fogadott.

Ezek a lépések, melyeket az ember most megtesz, túlmennek az Isten által megengedett határokon. Most, hogy Isten Egyházait a gonosz lélek ostromolja, ellenségek és csaló szélhámosok által, a büntetés végül le fog ereszkedni a földre.

Tanúi lesznek Atyám Hatalmának, és az Általa való büntetés súlyos lesz. Ez még a leggőgösebb bűnösöket is meg fogja rendíteni, akiknek semmi kétségük sem lesz afelől, kinek a Keze sújtott le a földre. Atyám azért teszi majd ezt, hogy megszabadítsa a földet a gonoszságtól, ugyanakkor, hogy ezzel egy időben, lehetővé tegye a – lelkek megmentésében segédkező – hűséges követőiből álló Hadseregének gyarapodását.

A bűn tönkretette a földet, amin jártok, és ez látható a betegség, a szennyezés és a kormányotokban lévő korrupció révén. A bűn szennye ráborul a világra, így az egy undort keltő és hitvány dologgá vált Atyám Szemében. Össze van törve a szíve Atyámnak, aki megteremtette a világot, egy olyan helyet, ahol Ő felnevelhette Családját.

Atyám haragos is, és az igazságszolgáltatás mérlegének nyelve már megbillent. Az Általa való büntetést nem lehet megállítani, ahol ez szükségessé vált.

Segítsetek testvéreiteknek, különösen azoknak, akik olyan törvényeket hoztak, melyek beavatkoznak a Magasságos Isten által teremtettekbe. Ezt az Imahadjárat által kell tennetek. Legyetek erősek. Legyetek bátrak. Bizakodjatok, és ne féljetek semmitől, ha szerettek Engem.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.