RSS
 

Azok az igaz prófétai Küldetések, melyek felháborodást váltanak ki

27 jan

2013. január 20. vasárnap; 10.10

Drága, szeretett leányom, legnagyobb Óhajom az, hogy lássam, amint a hitetlenek Szent Szavamat (Üzenetemet) olvassák. Még ha csak pár percig is, de késztetést éreznének arra, hogy visszatérjenek Írásomhoz, újra és újra.

Mivel a sátán megtéveszti a világot, elhitetvén azt, hogy ő nem létezik, illetve azt, hogy az ő démonai, a bukott angyalok nem kóborolnak szabadon a világban, szállást keresvén az emberek szívében és testében, ezért ő ismeretlen a hitetlenek számára. Csak amikor az ember elfogadja a gonosz létezését a világban, akkor fogja valóban megnyitni elméjét az Isten Létezésének elfogadására.

Mikor a gonosz lelkek körüljárnak, olyan helyeket keresnek, ahol könnyedén behatolhatnak egy lélekbe. Ha már egyszer behatoltak a lélekbe, nagyon nehéz megszabadulni tőlük. Belecsimpaszkodnak azokba a szegény lelkekbe, akik nem hisznek, vagy nem bíznak Istenben. Ők hasonlóképpen támadják Követőimet is, és Követőim csak imádkozással nyújthatnak védelmet a maguk számára. Ha egy próféta küldetik a világba, a sátán és az ő démonai mindent el fognak követni, hogy harcoljanak a Prófétálás Adománya ellen.

Te, leányom, körül vagy véve a sátán támadásaival. Ez számos formát ölt. Azok, akik válaszolnak Üzeneteimre, szintén gyötrésnek lesznek kitéve. Először kétségek lesznek elültetve szívükben, a gonosz lélek által, aki aztán szorongást kelt a lélekben. Ez odáig vezeti őket, hogy megkérdőjelezzék és kétségbe vonják Üzeneteimet, mígnem kétségeik gyűlöletté fajulnak.

Sok, veled együttműködő lélek, tudtán kívül, folyamatosan kísértés alatt fog állni, hogy cserbenhagyjon téged. Idegenek fognak feltűnni, azt mondván neked, hogy ők szintén próféták. Néhányan azon lelkek közül, akik ezen Küldetés kezdete óta jöttek hozzád, azt színlelvén, hogy ők szintén az Én prófétáim, az Én különleges adományaimmal, és hazudtak neked, ők a te legnagyobb ellenségeid. Őket ellepték a gonosz lelkek, és sokuk, sajnos, nincs ennek tudatában. Azon felszentelt Szolgáimat, akiket bizalmadba avattál, és akik cserbenhagytak téged, őket is a féltékenység szelleme akadályozta az Irántam való kötelességük teljesítésében.

Nagyon kevesen vannak azok, akikben meg lehet bízni a Prófétáimmal való együttműködés tekintetében, emiatt kell az igaz prófétáknak egyedül, mindössze maroknyi megbízható emberrel együtt munkálkodniuk. Ti, Követőim, soha ne érezzétek megbántva vagy sértve magatokat, ha Én nem fogom megengedni, hogy Prófétám találkozzon veletek, vagy nyilvános eseményeken vegyen részt.

Mint a végidő prófétájának, Én nem engedhetek meg figyelemelterelő dolgokat. Szükségem van (az Isteni Irgalmasságról nevezett) Mária minden idejére és önfeláldozására. Én, Jézus Krisztus leszek az, Aki imádkozásotok során, valamint Imacsoportjaim által vezetlek majd benneteket. Soha ne becsüljétek alá a gonosz lelket, aki kétségeket ébreszt és vitákat szít köztetek, azzal a csábítással együtt, hogy továbbálljatok.

Ismerjétek meg ennek az okát. Ez azért van, mert a sátán legnagyobb hadviselése zajlik most. Azok az igaz prófétai Küldetések, melyek felháborodást váltanak ki. Én, Jézus vagyok az, Aki a gonosz elleni csatát vezetem, és Én vagyok az, Aki azt meg fogja nyerni.

Szeretett Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.