RSS
 

Arra kérem Követőimet, hogy hívják fel az emberek figyelmét a Szent Biblia olvasásának fontosságára

29 jan

2013. január 23. szerda, 16.40

Drága, szeretett leányom, boldog Vagyok, és örülök amiatt a szeretet miatt, melyet Tanítványaim éreznek a szívükben Irántam.

Örvendezik a Menny azért, amilyen iramban terjednek Isteni Üzeneteim és Imáim, szerte az egész világon. Ez az az időszak, mely már nagyon régen meg lett jövendölve, amikor is hirdetni fogják Szent Evangéliumomat, szerte az egész világon.

Arra kérem Követőimet, hogy hívják fel az emberek figyelmét annak fontosságára, hogy olvassák a Szent Bibliát, az Atyám Akarata szerint közzétett Igét.

Ma azért hallatom Szavam, hogy ismételten elültessem az emberek gondolataiban, mennyire fontosak Tanításaim ma is. Ha nem hajlandóak elfogadni Isten Igéjét, az a lélek halálát eredményezi.

Minden ember a földön, szabad akarattal együtt született. Mert minden embernek, akinek Atyám életet adott, rendelkezésére volt bocsátva a Keresztség Szentsége, de Isten gyermekei közül nem mindenkinek adatott meg az, hogy hozzájusson ehhez a fontos Ajándékhoz, mely megtisztítja a lelket, és megszabadítja azt a démonoktól.

Tanításaim Igazsága minden embert megilletett, de nem minden emberhez jutott el az Igazság. Ehelyett hamis vallásokkal etették az ártatlanok lelkét. Ez egymás gyűlöletéhez vezetett, mivel az említett hamis vallások által gyártott és terjesztett hazugságok megfertőzték az emberek szívét.

Az Igazság az, hogy Szent Igém a lélek tápláléka. E nélkül a lélek elsorvad. Amikor nincs a lélekben béke, melyet Szeretetem nyújt számára, akkor a lélek a világi hívságok ölelésében keres megnyugvást, melyek valójában megfosztják a lelket minden vigasztól.

Most, hogy Szent Szavam lángra lobbantja a fásult szíveket, Szeretetem szétárad majd, amikor az Igazság megadatik az emberiségnek. Ez a Szeretet vonzani fogja az éhező lelkeket, és így Üdvösség – Tervem folytatódni fog. Én ki fogom meríteni az összes lehetőséget, felhasználva minden alázatos szívű lelket – akik őszintén szeretnek Engem –, hogy megmentsem az egész emberiséget. Mindegy milyen istent bálványoznak, mert hamarosan, az Igazság kinyilatkoztatásra kerül számukra. Akkor majd nem vágynak semmi másra, csak Dicsőséges Jelenlétemre.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.