RSS
 

Amit az Antikrisztus az okkultizmus ereje által művelni fog, az látszólag gyógymód lesz a gyógyíthatatlan betegek számára

02 jan

2012. december 30. vasárnap, 17.50

Drága, szeretett leányom, szeretném elmondani nektek, hogy hamarosan látni fogja az egész világ azokat a változásokat, melyek felkészítik a világot Második Eljövetelemre.

A Közel-Keleten lévő háborúk fel fognak gyorsulni, és széles körben elterjednek majd. Ezek egyaránt érinteni fogják a Nyugatot és a Keletet. A zűrzavart meg fogja szüntetni a béke embere, azaz a fenevad, azaz az Antikrisztus. Idővel, sokan azt fogják hinni, hogy ő Isten, a Messiás; látszólag oly nagy hatalommal fog ő rendelkezni. Hatalmát a gonoszság atyja, azaz a sátán adta neki.

Amit ő az okkultizmus ereje által művelni fog, az látszólag gyógymód lesz a gyógyíthatatlan betegek számára. Ezek a betegek átmenetileg fel fognak gyógyulni a betegségeikből, és az emberek azt fogják hinni, hogy az ő hatalma Mennyei eredetű lesz, és hogy ő, Én, Jézus Krisztus vagyok. Azt fogják hinni, hogy ő azért jön, hogy felkészítse a világot az Új Korszakra, és hogy a Második Eljövetel a szemük előtt zajlik éppen.

Más csodákat is fog művelni, de ezek puszta illúziók lesznek. Néhány felszentelt Szolgám leborul majd előtte, és imádni fogja őt. A politikai vezetők nyilvánosan éljenezni fogják őt. Ő a jó és alázatos messiásnak fog tűnni, és igyekszik majd felülmúlni az összes Jellemvonásomat. Sajnos sokakat meg fog téveszteni.

Könyörögve kérlek benneteket, Tanítványaim, figyelmeztessétek az embereket, hogy Én, Jézus Krisztus, nem fogok testben eljönni. Ez nem lehetséges. Én már eljöttem testben a földre, és ez nem történhet meg még egyszer. Amikor Én újra eljövök, ez ugyanúgy lesz, ahogyan Én elmentem, és akkor a gonoszok meg lesznek büntetve, és az Új Paradicsomom a föld helyébe lép majd.

Ne tévesszen meg benneteket. Legyetek éberek. Én továbbra is figyelmeztetni foglak benneteket az Antikrisztussal kapcsolatban, és az általa, a világnak bemutatott hazugságokat illetően. Így segíteni tudtok Nekem azon szegény lelkek megmentésében, akik szolgamódon követni fogják őt a pokol mélységes bugyrába.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 decemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért