RSS
 

Szűz Mária: Ő, aki oly alázatos, nagy dicsőséges pompával fog eljönni, és az Ő Nagy Irgalmassága el fogja árasztani a földet

14 dec

2012. december 11. kedd, 17.00

Drága kicsinyeim, Szívem ujjong, mert Fiam Uralkodása nagyon közel van.

Minden Szenvedése, a hálátlan emberiség és a földet borító hitehagyás miatti Elutasítása ellenére, Ő nagy dicsőséget fog szerezni az emberiségnek.

Ő egy nagy felhőn fog eljönni, és az Ő Fenségessége győzedelmeskedni fog minden egyes lélek felett, akik elragadtatásban Lábai elé borulnak majd.

Ő, aki oly alázatos, nagy dicsőséges pompával fog eljönni, és az Ő Nagy Irgalmassága el fogja árasztani a földet.

Gyermekek, készüljetek fel, mert nagy erőre lesz szükségetek, hogy teljesen átadjátok magatokat Neki. Alázatot kell majd mutatnotok, és könyörögve kell kérnetek Őt, hogy mentse meg lelketeket, hogy megláthassátok az Igazság Világosságát.

Sokatok meg fogja ragadni az Ő Nagy Irgalmasságát. Ugyanakkor mások el fogják utasítani az Ő Jelenlétét és az Ő Nagy Ajándékát, melyet hozni fog.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok azokért, akik nem hajlandók elfogadni az örök élet létezését, mert ezeknek az embereknek szüksége van a ti segítségetekre. Nagy örömet fog szerezni, ha arra tudtok jutni szívetekben, hogy kérjétek Fiamat, hogy mentse meg ezeket a lelkeket.

Ti, gyermekeim, hamarosan látni fogjátok szenvedésetek végét, mert Fiamnak – az Ő Nagy Irgalmából fakadóan – nagy tervei vannak minden egyes, ma a földön élő személlyel.

Legyetek hálásak az élet Ajándékáért, melyet akkor kaptatok, amikor megszülettetek.

Legyetek hálásak az Örök Élet Ajándékáért, melyet Fiam hamarosan be fog mutatni a világnak. Ez az Ajándék minden egyes bűnösnek szól. Szabad akaratotokon múlik majd, hogy elfogadjátok azt, vagy sem.

Jöjjetek hozzám, gyermekek, mert én Szeplőtelen Szívem menedékébe veszlek benneteket, és felkészítelek titeket, hogy elvihesselek benneteket Fiamhoz, készen állva az Ő Második Eljövetelére.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 decemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.