RSS
 

Szűz Mária: Az Üdvösség Anyjaként Én segíteni fogok nektek és családotoknak, hogy Fiamnak legyetek szentelve

09 dec

2012. december 5. szerda, 20.40

Gyermekem, kérlek, mondd meg gyermekeimnek, hogy hívjanak engem, az ő szeretett Édesanyjukat, hogy meg tudjam oltalmazni őket ebben a zűrzavaros és gyötrelmes időben.

Szeplőtelen Szívem a menedék, amelyhez fordulnotok kell, hogy közbenjárásom által meg tudjátok újítani hiteteket, és Fiamba vetett bizalmatokat.

Én majd a segítségetekre sietek, és mindannyiatok iránti szeretetem és könyörületem könnyeit fogom hullatni, és akkor meglelitek majd a békét szívetekben.

Segítségemmel – melynek keresésére törekednetek kell minden nap – Fiam meg fogja nektek adni a szükséges kegyelmeket, hogy méltóvá váljatok az Ő Nagy Irgalmasságára.

Soha ne vonakodjatok hívni engem, hiszen én különleges ajándékot kaptam Fiamtól.

Én segíteni fogok nektek felkészíteni lelketeket, hogy lelketek Fiamnak tetsző legyen.

Segítségemmel erősebbek lesztek, és Fiam közelségében érzitek majd magatokat, melyet oly vigasztalónak fogtok találni, hogy vissza fogtok jönni hozzám újra, hogy megoltalmazhassalak benneteket.

Mint az Üdvösség Anyja, Én segíteni fogok nektek és családotoknak, hogy Fiamnak, Jézus Krisztusnak legyetek szentelve.

Soha ne féljetek Fiamtól, mindegy hogyan vétkeztetek, mert Ő folyamatosan reménykedik, és várja, hogy hívjátok Őt. Az Ő Irgalma felfoghatatlan számotokra.

Édes gyermekeim, soha ne bonyolítsátok az imádkozást. Csak annyit kell tennetek, hogy beszéltek Fiamhoz, és hívtok engem, segítvén nekem, hogy elvezethesselek benneteket Őhozzá.

Mennyei Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 decemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.