RSS
 

Szavam kardként fogja széthasítani a zűrzavart és a hazugságokat.

24 dec

2012. december 21. péntek; 22.50

Drága, szeretett leányom, most van itt Tanításaim és Szent Üzeneteim – a világ minden szegletében való – terjesztésének ideje.

Biztosítani fogom, hogy a világnak megígért Igazság Könyve elérhető legyen majd minden nemzetben és minden nyelven.

Tanítványaim és Felszentelt Szolgáim a föld négy sarkából fognak majd prédikálni.

Milliárdok fogják követni Szavamat, és végre sokan olvassák majd a Szent Evangéliumot.

Atyám Könyvét, a Szent Bibliát megint tanulmányozni fogják, és Igémet ismét olvassák majd.

Jelenlegi Üzeneteim, melyeket most az Igazság Könyve tartalmaz, eledelként szolgálnak majd, melyek táplálni fogják Isten gyermekeit, mikor a jövőben Isten Szent Igéjének olvasását tiltottnak tartják majd.

Nektek, Tanítványaim, meg kell térítenetek azokat, akik nem ismernek Engem. Ha ők nem tudják, hogy Én ki Vagyok, akkor nem tudnak megfelelően felkészülni Új Királyságomra.

Szavam kardként fogja széthasítani a zűrzavart és a hazugságokat. Szavam meg fogja érinteni mindenki elméjét, szívét és lelkét.

Néhányaknak időre lesz szükségük Szavam megemésztéséhez, de a világ népességének többsége elfogadja majd az Igazságot, ha egyszer megkapják azt.

Kérlek, imádkozzatok a bátorságért, az erőért, és az akaratért, hogy megtegyétek, amit Én kérek tőletek. Emlékeztessétek őket, hogy Én meghaltam értük. Mondjátok el nekik, hogy közel van Visszajövetelem ideje. Vigasztaljátok meg őket azáltal, hogy beszéltek nekik az Új Paradicsom nagy Ajándékáról, melyet Én mutatok meg.

Mondjátok el nekik, hogy Én jövök, hogy megmentsem őket, és hogy véget vessek szenvedéseiknek.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 decemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.