RSS
 

Nem számít, hogy földi javaitok mennyire fontosak számotokra, azok semmit sem érnek

03 dec

2012. november 28. szerda; 19.40

Drága, szeretett leányom, a világban hamarosan kitörő változások során senkinek sem szabad elfelejtenie, hogy Isten teremtette a világot, és kizárólag az Ő Keze és Hatalma által fog az véget érni, oly módon, ahogyan azt tudjátok.

Sem kormány, sem vezető, sem ember nem irányíthatja az emberiség létezését, vagy a halált, melyről csak Isten dönthet, hogy mikor hagyhatják el a lelkek a testet.

Nem számít, hogy földi javaitok mennyire fontosak számotokra, azok semmit sem érnek. Mégis sokan töltik életük java részét egy álom hajszolásával a hírnévről, a gazdagságról, az anyagi javak felhalmozásáról, amelyek bármelyik pillanatban elvételre kerülhetnek tőlük.

Ezért vesztik el vagyonukat azon lelkek, akik iránt Én mély könyörületet érzek.  Megengedem, hogy ők mindentől meg legyenek fosztva annak érdekében, hogy Én meg tudjam tisztítani őket.

A világban sokan vesztettek el sok mindent a korrupció és a kapzsi szervezetek keze által. Habár nekik enniük kell, és otthonra van szükségük, amelyben élhetnek, Én mégis megengedem ezt a szenvedést.

Mert csak akkor fognak az ilyen lelkek Hozzám fordulni segítségért. Ez a megtisztulás egyik formája, hogy aztán az ember olyan alázattal tudjon Elém járulni, amilyennel elengedhetetlenül rendelkeznie kell ahhoz, hogy Királyságomba léphessen.

Ne féljetek, ha ilyen helyzetben találjátok magatokat. Ez csak egy ideig tart, és saját magatoknak okozzátok. Idővel minden rendben lesz. Ez a jövőtökön, és az Új Paradicsomomban számotokra fenntartott helyen való elmélkedés időszaka lesz.

El kell nyernetek a jogot, hogy Velem jöhessetek. Földi időtök átmeneti. Sok léleknek, akik a világot az anyagi csodák helyének tekintik, meg kell érteniük, hogy ez csupán betekintés azon bőséges és dicsőséges ajándékokba, melyek mindazokra várnak közületek, akik az Új Dicsőséges Korszakban fognak élni.

Itteni időtöket áthatja a szenvedés, az elégedetlenség, a gyűlölet és a kétségbeesés, a sátán jelenléte miatt.

Nem látjátok őt, de ő és az ő bukott angyalai mindenütt jelen vannak, piszkálván, szorongatván és kísértvén az emberiséget egész nap.

Sokan nem tudják elfogadni az ő létezésének tényét, és ez nagyon aggasztó. De sokan nem fogják tagadni, hogy gyűlöletet éreznek, amikor valaki más dühének az áldozatává válnak. A gyűlölet egyetlen forrásból fakadhat. Ez nem olyasvalami, ami önmagában létezik. Ez a fenevad szájából tör elő.

Mert azok a lelkek, akik nyitottak maradnak, mert nem akarják elfogadni, hogy a bűn létezik; ők könnyű célpontjai lesznek a gonosznak. Ők beleesnek a kísértésekbe, melyeket a gonosz helyez eléjük, rendszerint a test bűne által. Ezek a lelkek könnyű prédák, és nem fognak úgy szenvedni, mint azok a lelkek, akik ellenállnak neki. Azokra a lelkekre összpontosít leginkább a gonosz, akik szeretnek Engem, az ő Jézusukat, és akik alázatos szívvel követik Tanításaimat.

Ezek azok a lelkek, akik felett különösen nehezen győzedelmeskedik a sátán. Ugyanezen lelkek, imáikkal és Értem való szenvedésükkel arra kényszerítik őt, hogy kínjában üvöltve meghunyászkodjon.

Ti, akik szerettek Engem, kizárólag állhatatosságotok és kitartásotok által lesztek úrrá az ő szorításán, mely óráról-órára gyengül ezen Küldetés révén.

Ha és amennyiben, ismeretlen okból, szóbeli támadás ér benneteket, vagy ha az Én Nevemben rágalmaznak titeket, akkor tudnotok kell, hogy imáitok lelkeket mentenek.

Kérlek, maradjatok csendben ezen támadások során, mert ha foglalkoztok a támadóitokkal, akkor nagy hatalmat adtok a gonosznak.

Legyetek erősek, szeretett Tanítványaim, az Én kedvemért. Én támogatlak majd benneteket, és szenvedésetek hamarosan véget ér.

Szeretett Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 novemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.