RSS
 

A szeretet lángja kioltja a gyűlölet tüzét

07 dec

2012. december 2. vasárnap, 17.40

Drága, szeretett leányom, csak akkor értitek meg igazán azt a hatalmat, amellyel a gonosz bír az emberiség fölött, amikor ti vagytok a gyűlölet célpontjai.

A gyűlöletet a sátán kelti, aki ezt használja fel, hogy rávegye az embereket arra, hogy forduljanak felebarátaik ellen.

A gyűlölet gyűlöletet szül, amikor is egyik ember gyűlöli a másikat, és ezt általában a düh váltja ki.

A düh a véleménykülönbség eredményeképpen alakulhat ki. Ha ez nincs kontrollálva, nagyon gyorsan gyűlöletté fajulhat.

Ha valaki támad egy másik személyt, egy szervezetet vagy egy nemzetet, a véleménykülönbség miatt, ez rövid időn belül gyűlöletáradatot gerjeszthet.

Ezért buzdítom Én mindazokat, akik ilyen gyűlölet célpontjaként találják magukat, hogy maradjanak méltóságteljesek mindenkor. Még ha valaki sérteget is benneteket, szemtől szemben, vagy a hátatok mögött, vigyázzatok, hogy ne foglalkozzatok velük. Ha foglalkoztok velük, akkor kísértésbe fogtok esni, hogy vétkezzetek.

A sátán biztatja az embereket, hogy legyenek dühösek. Majd ő arra használja a dühöt, hogy egy másik személyben dühöt váltson ki, és ez így folytatódik mindaddig, amíg a gyűlölet bele nem oltódik mindkét félbe.

Ő, a gonosz, gerjeszti a gyűlöletet, hogy megosztottságot idézhessen elő.

A megosztottság az egység ellentéte. Az egység az egy Isten adta Kegyelem. Amikor emberek egyként egyesülnek egymással, a szeretet van jelen.  A szeretet maga Isten, tehát Isten ihlette az egységet.

A sátán a gyűlöletet használja, hogy nemzetek szakadását, házasságok felbomlását, gyilkosságok bekövetkeztét, és gonosz bűncselekmények gyarapodását idézze elő. Ha legyőzetett a sátán, a gyűlölet végleg száműzve lesz, és nem fog létezni a világban soha többé.

A szeretet felemésztheti a gyűlöletet. Amikor valaki dühös rátok, próbáljatok meg szeretettel válaszolni. Lehet, hogy nagyon nehéz számotokra ezt megtenni, de – Segítségemmel – úgy fogjátok találni, hogy a gyűlölet gyorsan enyhülni fog.

A szeretet lángja kioltja a gyűlölet tüzét. Megsemmisíti azt. A szeretet Isten, és Istenként nagy Hatalma van a fenevad felett, így ez a megoldás, hogy kiűzzétek a fenevadat életetekből.

Nagy bátorságra van szükség, hogy – mint áldozatok – kiálljatok a gyűlölet ellen. Ha megteszitek, amit Én kérek tőletek, és hívtok Engem, hogy bátorságot adjak nektek, akkor le tudjátok győzni a gyűlöletet.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 decemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért