RSS
 

A sátán meg lesz kötözve Uralmam alatt, és többé már nem téveszti meg Isten gyermekeit

21 dec

2012. december 19. szerda, 12.30

Drága, szeretett leányom, a világnak tudnia kell, hogy a Békekorszak betetőzése lesz Ígéretemnek, amely során Én fogok Uralkodni az Új Ég és Új Földön. Ez egy Szellemi Uralom lesz, és Egyházam, az Új Jeruzsálem, békességben lesz, és Igém minden nemzet körében meghallgatásra talál.

A sátán meg lesz kötözve Uralmam alatt, és többé már nem téveszti meg Isten gyermekeit. Ez az Uralom, nem egy szimbolikus uralkodás lesz, hanem ahol az Élet Fája Szeretetet és Békét fog lehelni, hogy mindazok, akik áldottak, mert élvezhetik az Én Új Paradicsomomat, nem fognak halált szenvedni, még akkor sem, amikor a sátán – habár csak egy rövid időre – szabadon lesz engedve ezen időszak végén.

Tervem Atyám Akarata szerint való, és senkinek sincs joga ellentmondani Isten Igéjének.

Tévedés ne essék, el kell fogadnotok az Isten Igéjét, melyet Atyám Könyve tartalmaz, mert ha nem fogadjátok el, akkor meg lesztek tévesztve a próféciák szerint, melyek az emberiségnek adatnak az idők kezdete óta.

Kizárólag az Én Utamat kövessétek. Fogadjátok el Ígéreteimet. Ne kételkedjetek Bennem, mert meg fogtok sérteni Engem. Ti, vagy elfogadtok Engem, mint Megváltótokat és teljes mértékben bíztok Bennem, vagy egyáltalán nem.

Szavam az Igazság. Az Igazság, ha elfogadta minden élő lélek, lesz a kulcs a szabaduláshoz, és az Én Új Paradicsomom Kapuihoz.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 decemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.